Bakan Arslan, yaralıları ziyaret etti

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan: - "Bunların hesabı sorulacak, hiç şüpheniz olmasın. Allah milletimizden, feraset sahibi güvenlik güçlerimizden, o kutsal ocağının, Peygamber ocağının değerini bilen, gerçekten o anlamda davranan Silahlı Kuvvetlerimizden razı olsun"

Google Haberlere Abone ol
Bakan Arslan, yaralıları ziyaret etti

ANKARA (AA) - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Bunların hesabı sorulacak, hiç şüpheniz olmasın. Allah milletimizden, feraset sahibi güvenlik güçlerimizden, o kutsal ocağının, Peygamber ocağının değerini bilen, gerçekten o anlamda davranan Silahlı Kuvvetlerimizden razı olsun." dedi.

Arslan, Türksat Genel Müdürü Cenk Şen ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu ile Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminde yaralanan, Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören vatandaşları ziyaret etti.

Hasta ziyaretlerinden önce Başhekim Doç. Dr. Murat Akçay'dan yaralıların durumu hakkında bilgi alan Arslan, "Hocalarımız, görevlerinin bilincinde hayat kurtarmak için uğraşıyorlar." dedi.

Yaralılara acil şifa dileğinde bulunan Arslan, "Bu eller öpülmeyi hak ediyor. Geçmiş olsun, Allah şifalar versin. Allah sizlerden razı olsun. Dualarımız sizinle. Her konuda dünyaya güzel bir ders verdik." ifadelerini kullandı.

Türksat'ın Gölbaşı'ndaki kampüsünde saldırıya uğrayan ve aynı hastanede tedavisi süren Muhammed Emin Sergili'yi de ziyaret eden Arslan, şunları kaydetti:

"Ülkenin bekası için, sistemin çalışması için canını ortaya koyan mesai arkadaşlarımız. Görevi sadece çalışıp maaşını almak değil, 24 saat aktif tutulması gereken bir yerde arkadaşlarımız mesai yapıyor. Gerçekten mesai arkadaşlarıma müteşekkirim. Bu millet dik durmanın ne olduğunu herkese gösterdi. Bunların hesabı sorulacak, hiç şüpheniz olmasın. Allah milletimizden, feraset sahibi güvenlik güçlerimizden, o kutsal ocağının, Peygamber ocağının değerini bilen, gerçekten o anlamda davranan silahlı kuvvetlerimizden razı olsun. Vicdansızlığın sınırı olmadığını bu saldırıda gördük."

AK Parti Denizli Milletvekili Ramazanoğlu da ziyarette "Milletin gerçek evlatları. Bu gerçek vatanseverlik. Allah sizden razı olsun, duacıyız. Vefat edenler şehit, sizler de gazisiniz." diye konuştu.

Türksat Genel Müdürü Şen ise Sergili'nin ilk merminin muhatabı olduğunu belirterek, "Arkadaşlarımız sayesinde biz TRT'yi aşağı indirdik. TRT'yi aşağı indirmesiydik, şu anda bu ziyaretleri yapamayacaktık." dedi.

Yorumlar