Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı sonuçları 2020 ne zaman açıklanıyor?

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı sonuçları 2020, 22 Şubat Cumartesi günü sınava giren öğrenciler ve velileri tarafından merakla bekleniyor. Peki, sonuçlar ne zaman açıklanıyor?

Google Haberlere Abone ol
Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı sonuçları

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı 22 - 23 Şubat 2020 tarihlerinde yapılıyor. Sınavlara giren öğrenciler ve velileri sonuçların ne zaman açıklanacağını merak ediyordu.

Bahçeşehir Koleji bursluluk sınavı sonuçları geçen yıl 9 Mart 2019 tarihinde açıklanmıştı. Yani sınavdan tam olarak yaklaşık üç hafta sonra açıklama yapılmıştı. Bu yıl ise sınav sonuçları daha erken bir tarihte açıklanacak.

Bahçeşehir Koleji'nden gelen sonhaberler sonuçların açıklandığı yönünde oldu. Okuldan verilen son dakika bilgilerine göre 26 Şubat 2020 Çarşamba günü Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınav Sonuçları açıklandı. Sonuçlar açıklandığında aşağıdaki resimde ve link üzerinden sorgulama yaparak öğrencinizin aldığı puanı öğrenebilirsiniz. 

Bursluluk sınavı birinci etabına 4,5,6 ve 7. sınıflar girebiliyordu. 

İkinci etabına ise 8,9,10 ve 11. sınıflar girdi.

Bahçeşehir Koleji'nde bursluluk oranı yüzde 100'e kadar varıyor. 

Yani sınavlarda başarı gösteren öğrenciler arasından bütün eğitim ücreti okul yönetimi tarafından karşılanacak seçmeler yapılacak. 

Sınav sonuçları Bahçeşehir Koleji'nin resmi internet sitesi üzerinden duyuruluyor.

Sınavda yüksek puan alan diğer öğrenciler arasından ise belli oranlarda bursluluk verilecek.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NİN TARİHÇESİ

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, 1968 yılında Laleli’de üç sınıflı bir dershane ile başlayan öyküsünü 2017 yılında Türkiye’nin ve dünyanın dört bir yanında kaliteli eğitimi yeni nesillerle buluşturan global eğitim markası olarak başarıyla sürdürüyor. 

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları ailesinin üyesi olarak 1994 yılında Bahçeşehir’de kurulan ilk kampüsünde eğitime başlayan Bahçeşehir Koleji, “kaliteli eğitimi daha çok çocuğa ulaştırmak” amacıyla Türkiye’nin dört bir yanında eğitim veriyor, bünyesinde bulunan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleri ile ülkemizde fen eğitimini dönüştürüyor. Enver Yücel’in, dünya standartlarında eğitimi ülkemizde yaygınlaştırmak amacıyla kurduğu Bahçeşehir Koleji, 2018–2019 eğitim öğretim yılı itibarıyla Türkiye’nin 56 ilinde 125 kampüsüyle eğitim veriyor.

Bahçeşehir Koleji kurulduğu 1994 yılından bu yana Türkiye’ye öncülük eden eğitim modelleri uyguluyor. Türkiye’de STEM eğitimini uygulayan ilk eğitim kurumlarından olan Bahçeşehir Koleji, Kişiye Özgü Öğretim Modeli (KÖM), Master 6, Çift Dilli Eğitim gibi eğitim modelleri, Kodlama ve Robotik, Together, Sosyal Takip Programı (STP) gibi eğitim uygulamaları ile eğitimdeki yenilikçilik vizyonunu sürdürüyor.

Geleceğin teknolojisine yön verecek, ülkemizi küresel ölçekte teknoloji liderleri arasında konumlandıracak genç bilim adamlarını yetiştirmek üzere ilk kampüsü 2006 yılında Bahçeşehir’de kurulan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, Türkiye’nin ve dünyanın saygın eğitim kurumları arasında yer alıyor.

Türkiye’de STEM eğitiminin uygulandığı ilk liselerden olan Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Lisesi, akademik ve teknolojik alt yapısı güçlü, araştırmacı, yenilikçi, üretken bir nesil yetiştiriyor. Fen eğitimini yalnızca fen derslerine odaklanan tek yönlü bir yapıdan çıkaran Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liselerinde öğrenciler akademik başarılarının yanında sosyal yönleri gelişmiş, yabancı dile hâkim, dünyayla bütünleşmiş kültürel donanıma sahip bireyler olarak yetişiyor. İstanbul Bahçeşehir’deki ilk Fen ve Teknoloji Lisesi kampüsünün ardından Türkiye’nin dört bir yanında daha çok çocuğun nitelikli fen eğitimiyle buluşturulması amacıyla İstanbul, Trabzon, Samsun, Diyarbakır, İzmir, Ankara, Gaziantep, Antalya, Hatay, Darıca,  Eskişehir, Edine’de açılan yeni Bahçeşehir Koleji Fen ve Teknoloji Liseleriyle bu sayı Türkiye genelinde 14 kampüse çıktı.

BAHÇEŞEHİR BURSLULUK SONUÇLARI AÇIKLANDI

Bahçeşehir Okulları Bursluluk sonuçları 2020 açıklandı. Sonuçları aşağıdaki form kullanarak okulun kendi sitesi üzerinden sorgulama yapabilirsiniz. Sorgulama esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar; 

- Öncelikle öğrencinin hangi sınıfta sınava girdiğini seçmelisiniz. 

- ŞİFRE İSTENECEK

- Şifre olarak da öğrencinin TC Kimlik No'sunun son 6 hanesini girmeniz istenecek.

- Daha sonra size verilen "Güvenlik Kodu"nu yanlışsız bir şekilde girmeniz istenecek.

- Daha sonra sonuç ekranı karşınıza çıkacaktır.

BAHÇEŞEHİR KOLEJİ'NİN TARİHÇESİ

 

Yorumlar

EFE CESUR SINAV SONUÇ
WHOOOPS! Yeeeeeey!
ömer sonuçlar nasıl
umutb ozervarlı ne zaman belı olur
umutozervarlı 7sınıf sınav sonnuçları açıklandımı