Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler

Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kimin demokratlığından söz ediyor. Almanya'dan yardım istemek manda özlemi değil de nedir" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli'den Kılıçdaroğlu'na çok sert sözler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Alman basınına yazdığı makaleyi gündeme getirerek sert eleştirilerde bulundu.

MHP lideri Bahçeli, "Kılıçdaroğlu kimin demokratlığından söz ediyor. Almanya'dan yardım istemek manda özlemi değil de nedir" dedi.

Kılıçdaroğlu'nun Alman basınına yazdığı makalede, "Türkiye'deki demokratlara yardım edin" şeklinde ifadeler kullandığını aktaran Bahçeli, Kılıçdaroğlu için "Ya ne dediğini bilmiyor ya da esir alınmış" imasında bulundu.

İYİ PARTİ'YE ELEŞTİRİLER

Bahçeli, İyi Parti'nin TBMM'de verilen teklifleriyle ilgili de konuşarak, "Solumuza flu bakıyoruz demedik mi, Cumhur İttifakı'ndan başka her şeye kapalı olduğumuzu söylemedik mi? Terör ittifakından dönmedikten sonra önergeleri bizim için kağıt parçalarıdır. Onlarla hesabımız var, 31 Mart'ta bu hesap sandıkta görülecektir." dedi. 

ÇÖZÜM SÜRECİ TARTIŞMALARI

MHP  lideri, yeni Çözüm Süreci söylentilerine karşı ise şunları söyledi: Yeni bir çözüm süreci için kendini akil sanan zeka özürlüler bu kış kıyamette niye Oslo'ya giderler? Kandil'e gitseler kendilerini yormazlardı. Yine bildik isimler sahnededir. Yarım akıllı çürük akiller, Türkçe konuşuyorum, kulak verin; çözüm süreci gömüleli çok olmuştur, şansınızı fazla zorlamayın. İsterseniz PKK'ya katılın ama Türk milletinin sabrınız zorlamayın. Milletin şamarını yerseniz Oslo'yu da İmralı'ya görür kendinizi dağda bulursunuz. 

Yorumlar