Bahçeli, Kılıçdaroğlu ile ilgili 'şok gerçeği' ilk kez açıkladı

MHP Lider Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ile ilgili şoke eden bir gerçeği ilk kez açıkladı. 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili Beştepe'de muhalefet lideriyle yapılan toplantıda Kılıçdaroğlu'nun söz aldığında kurduğu ilk cümle duyanları hayretler içerisinde bıraktı.

Google Haberlere Abone ol
Bahçeli, Kılıçdaroğlu ile ilgili 'şok gerçeği' ilk kez açıkladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 29 Mart 2019 Cuma akşamı A Haber-ATV ortak yayınında katıldığı programda yaptığı açıklamalarda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili ilginç bir gerçeği ortaya koydu.

MHP Lideri Bahçelil, 15 Temmuz darbe girişiminden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın davetiyle Beştepe'ye çıktıklarında, Kılıçdaroğlu'ndan duyduğu ilk cümle konusundaki şaşkınlığını anlattı.

Bahçeli, darbe girişiminin değerlendirildiği toplantı sırasında ilk olarak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuştuğunu belirterek, ana muhalefet lideri olarak Kılıçdaroğlu'na ikinci olarak söz verildi. 

Bahçeli'nin anlattığına göre, Kılıçdaroğlu'nun hain darbe girişimi ile ilgili değerlendirmesi beklenirken o tamamen konuyla alakası olmayan farklı bir meseleyi masaya taşıdı. 

Kılıçdaroğlu, Beştepe'deki buluşmada ilk olarak, "Kadiköy'de 5 tane İmam Hatip Lisesi var, altıncısına gerek yok" demiş.

Yorumlar