Bahar Ayvazoğlu eşi kimdir, nerelidir, kaç yaşında

Bahar Ayvazoğlu eşi kimdir, nerelidir, kaç yaşında, uzmanlık alanı nedir? Ayvazoğlu son günlerde Sözcü gazetesi tarafından hedef alınan AK Partili isimlerden biri olarak biliniyor.

Google Haberlere Abone ol
Bahar Ayvazoğlu eşi kimdir, nerelidir, kaç yaşında

Bahar Ayvazoğlu eşi kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapıyor soruları Sözcü Yazarı Saygı Öztürk'ün onu hedef alan yazısından sonra sıkça sorulmaya başlandı. İşte Bahar Ayvazoğlu biyografisi:

Bahar Ayvazoğlu 1976 yılında Trabzon ilinde dünyaya geldi. İlyas ve Besire çiftinin kızı olan Bahar Ayvazoğlu ilk, orta ve lise eğitimini memleketinde tamamladı. Daha sonra yine Karadeniz Teknik Üniversitesi Ekonometri Bölümü ile AÜ Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü'nde mezun oldu.

Aynı zamanda Matematiksel İktisatçı, Edebiyatçı, Proje Uzmanı olan Bahar Ayvazoğlu 2001 yılında AK Parti sıralarından siyasete atıldı.

AK PARTİ'nin kuruluşu birlikte siyasete giren Ayvazoğlu 10 yıl aralıksız olarak Trabzon Merkez İlçe Başkanlığında görev yürüttü. Ardından 2 yıl Ortahisar İlçe Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu.

2015 tarihinde yapılan kongrede AK PARTİ Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı seçildi.

2018 tarihinde yapılan kongre ile tekrar AK PARTİ Trabzon Kadın Kolları İl Başkanı oldu.

AB hibelerince fonlanan iki ayrı projenin (Do you play with me - Okuldan Hayata) koordinatörlüğünü ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından fonlanan? Bizde Varız? projesinin koordinatörlüğünü yürüttü.

Bu çalışmalar ile birlikte engelliler, çocuklar ve gençlerin dezavantajlı olduğu alanlarda önemli çalışmalara imza attı.

2007 yılında AK PARTİ Genel Merkezince düzenlenen Teşkilat nedir, Teşkilatçı kimdir? konulu yarışmada Türkiye dördüncülüğü elde etti.

Ayvazoğlu, evli ve 2 çocuk annesidir.

Bahar Ayvazoğlu son olarak Sözcü Gazetesi yazarı Saygı Öztürk'ün Trabzon'daki torpil iddialarıyla gündeme geldi. Öztürk, Bahar Ayvazoğlu'nun eşinin belediyede işçi olarak göreve başladığını sonra da devletin üst düzey makamlarına kadar yükseldiğini yazmıştı. Öztürk, bu yükselişin torpille olduğunu ileri sürmüştü. Öztürk'ün iddialarına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu çok sert tepki vermiş, Saygı Öztürk'ü "namussuzluk"la suçlamıştı.

 


 

Yorumlar