Bağcılar'da fon destekli 25 proje hayata geçirildi

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da 2006 yılında başlanan fonlu projeler ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Avrupa Birliği (AB), İSTKA ve dış ülke temsilcilikleri...

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar'da fon destekli 25 proje hayata geçirildi

İSTANBUL (AA) - Bağcılar'da 2006 yılında başlanan fonlu projeler ile ilgili çalışmalar devam ediyor. Avrupa Birliği (AB), İSTKA ve dış ülke temsilcilikleri gibi fon sağlayan kurumlardan şu ana kadar 25 proje için 15 milyon 789 bin 161 lira tutarında fon kazanılırken, önemli projeler ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Bağcılar Belediyesi açıklamasına göre, mimari, sosyal, kültürle ve sağlık gibi birçok önemli projeye ev sahipliği yapan Bağcılar, hazırlanan projelere kavuşuyor. 2006 yılında başlanan fonlu projeler hizmete sunuluyor. Avrupa Birliği (AB), İSTKA ve dış ülke temsilcilikleri gibi fon sağlayan kurumlardan şu ana kadar 25 proje için 15,8 milyon lira tutarında fon kazanıldı.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, her zaman ilklerin belediyesi olmayı hedeflediklerini ifade etti. Çağırıcı, başta engelliler olmak üzere kadınlar, çocuklar, yaşlıları da her zaman dikkate alarak her kesimden hemşehrilerine yönelik projeleri hizmete sunduklarını belirtti. Bağcılar’ın belediye statüsü kazandığı 1992 yılından bu yana çok önemli mesafe kat ettiğine dikkati çeken Çağırıcı, şunları kaydetti:

"Kurumsal kültür haline getirdiğimiz, 'deneyim paylaşımı' ilkesi ile hareket ediyoruz. Projelerimizi diğer kurumlarla paylaşıyoruz. Projelerimizden tüm hemşehrilerimin faydalanması hedefimiz. İnşallah ilçemiz ulaşımda, sağlıkta, eğitimde hak ettiği seviyeye ulaşacaktır. 2006 yılında başladığımız fonlu projelerimizi de tamamlayarak 25 önemli projeyi hizmete sunduk. Hizmetlerimiz devam edecek."

Yorumlar