Bağcılar Yenimahalle Gençlik Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar'da yaptırılan Yenimahalle Gençlik Merkezi ve Zemin Altı Otoparkı inşaatı büyük oranda tamamlandı

Google Haberlere Abone ol
Bağcılar Yenimahalle Gençlik Merkezi inşaatında sona yaklaşıldı

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar'a kazandırılacak Yenimahalle Gençlik Merkezi ve Zemin Altı Otoparkı inşaatının, yüzde 70'inin tamamlandığı bildirildi.

Bağcılar Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından yapılan, 3 bodrum kat, zemin kat ve +6 kat olarak yapılan gençlik merkezinde, eğitim ve sosyal etkinlik alanları dışında 344 kişilik öğrenci yurdu ve 504 araçlık zemin altı otoparkı bulunuyor.

Bittiğinde rengarenk bir görünüme sahip olacak binanın 2019 yılının başında açılması bekleniyor. Gençlik Merkezi’nin çevresinde ise futbol sahası, dinlenme ve piknik alanları yer alıyor.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, binanın, Bağcılar'daki ikinci gençlik merkezi olacağına dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Gençlik Merkezimize gösterilen rağbet ikincisini açmamıza imkan sağladı. Modern ve donanımlı binamızda gençlerimiz kendilerini geliştirme fırsatı bulacak. İnanıyorum ki daha ileri seviyede hizmet sunacak olan Yeni Gençlik Merkezi’miz de çok ilgi görecek. Gençlere bu imkanı sunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal’a Bağcılarlı hemşehrilerim adına çok teşekkür ediyorum."

Yorumlar