Badem göz estetiği nedir, nasıl yapılır, fiyatı ne kadar?

Son yılların en trend estetik uygulamalarından olan badem göz estetiği nedir, nasıl yapılır, ne kadar sürer, fiyatları nedir gibi sorular özellikle kadınların gündeminde. İşte Badem göz estetiği ile ilgili merak edilenler

Google Haberlere Abone ol
Badem göz estetiği nedir, nasıl yapılır, fiyatları

Badem göz estetiği nedir, nasıl yapılır, fiyatı ne kadar? Badem göz estetiği, hafif çekik ve uçları kalkık bir göz modelidir. Selena Gomez tipi de denilen göz modeli son yıllarda estetik uygulamaların başında geliyor. Daha çok düşük gözlü kişilerin tercih ettiği göz estetiği modeli yanları çekik ve uçları kalkık model olarak biliniyor. Lokal anestezi ile uygulanan estetik modeli kısa sürmesi bakımından özellikle gençler tarafından en çok tercih edilen estetik yöntemlerden biri. Daha çok Selena Gomez gibi gözlere sahip olmak isteyenler badem göz estetiğini tercih ediyor.

Badem göz estetiği nedir, nasıl yapılır, fiyatı ne kadar?
Daha çok düşük gözlü kişilerin tercih ettiği göz estetiği modeli yanları çekik ve uçları kalkık model olarak biliniyor.

 

Badem Göz estetiği, göz kenarlarındaki kırışıklıklardan şikayet eden orta yaş kadınların da göz çevresini gençleştirmek için en çok yaptırdıkları estetik ameliyatın başında geliyor.

BADEM GÖZ ESTETİĞİ NASIL UYGULANIYOR, NE KADAR SÜRÜYOR?

Badem Göz estetiği yaklaşık yarım saat ile bir saat arası süren bir uygulama. Lokal anestezi ile gerçekleştirilen estetik uygulama da öncelikle göz çevresi kalem yardımı ile işaretleniyor ve oparasyon sırasında göz kenarları istenilen şekle getiriliyor. Lokal anestezi sayesinde hiç bir acı hissetmeden gerçekleştirilen işlem esnasında ince dikiş ürünleri kullanılır işlem sonrası herhangi bir dikiş izi kalması söz konusu değildir. Mevsim fark etmeden bu uygulama yaptırılabilir. 

Uygulama sonrası hasta hemen taburcu edilir. Bir iki gün gözü yoracak faaliyetlerden uzak dururlması önerilir. Operasyon sonrası hafif morarma görülebilir iki gün içinde geçer ve hasta normal yaşamına devam edebilir.

Selena Gomez gözleri ile özellikle gençlerin en çok benzemek istediği ünlülerden biri. Son yıllarda 'Selena Gomez' gözleri olarak tabir edilen Bedem Göz Estetiği gençler arasında tercih ediliyor.

BADEM GÖZ ESTETİĞİ 2019 FİYATLARI?

Badem Göz Estetiği fiyatları estetik merkezlerie göre farklılık gösteriyor. Uzman Doktorun belirleyici olacağı fiyatta önce muayene ile gözün durumu belirleniyor daha sonra fiyatlandırma yapılıyor.

Yorumlar

Elif Yeriniz Nerede? Randevu alabiliyor muyuz?
Elif Yeriniz Nerede?