Babalar için hediye önerisi

Teknoloji seven babalara en güzel hediye: Siemens Tam Otomatik Kahve Makinesi

Google Haberlere Abone ol
Babalar için hediye önerisi

Hayattaki en büyük destekçiniz babanıza bu “Babalar Günü’nde ne hediye alacağım?” diye düşünüyorsanız size bir önerimiz var. Yeni nesil kahve deneyimini en üst düzeyde hissettiren iAroma ve Home Connect teknolojisine sahip TI9573X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi harika bir hediye seçeneği olarak öne çıkıyor.  

Demleme çeşitleri, su basıncı, kavurma teknikleri, doğru çekirdekler derken kahve kültürü artık özel bir noktaya taşındı. Siemens Ev Aletleri’nin TI9573X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi ile babanızla karşılıklı oturup sohbet etmek için her zaman tam kıvamında hazırlanmış, kokusuyla mest eden kahveler hazırlayabilirsiniz. Hassas aroma teknolojisi iAroma, her fincanda aromayı en iyi şekilde sunan bir kahve deneyimi yaşatırken suyun her sertlik seviyesinde tam kıvamında lezzetler sunuyor.

 

Oturduğunuz yerden kahvenizi hazırlayın

Teknoloji ve tasarımı bir arada sunan Siemens Ev Aletleri’nin Home Connect uygulaması sayesinde babanız istediği kahveyi uzaktan hatta yataktan kalkmadan sabah kahvesini hazırlayabilir. Home Connect uygulaması üzerinden süt oranı, sertlik, demleme derecesi ve fincan boyu seçilerek kişiselleştirilmiş kahveler uzaktan hazırlanırken, kullanıcılara anın tadını çıkarmak kalıyor. Siemens, kahve tutkunlarına her zaman yüksek kalite ve standartta hazırlanmış kahve deneyimini vaat ediyor. CoffeePlaylist özelliğ i ile de birkaç içecek siparişini sırayla hazırlanmak üzere aynı anda vermeye olanak tanıyor. 

Barista hassasiyeti ve uzmanlığında kahve deneyimi 

Mükemmel bir fincan kahve ya da espresso yapmanın 5 püf noktası vardır: kahvenin sertliği, fincan boyutu, kahve sıcaklığı, kahve ve sütün karışım oranı ve demleme hızı. Barista Modu ile daha hassas ve kişiselleştirilmiş ayarlar yapmak mümkün. Böylece her daim istediğiniz özelliklerle hazırlanmış, tam kıvamında kahveniz tek tuşla hazır olacak. 

CeramDrive ile eşit kıvamda öğütülmüş çekirdekler

CeramDrive Seramik öğütücü çelik öğütücülere kıyasla uzun ömürlü olmasının yanı sıra kahve aromasını bozmadan öğütme işlemi gerçekleştirir ve çekirdeklerin eşit boyutta öğütülmesi sayesinde dengeli bir aroma sunar. TI9573X9RW Tam Otomatik Kahve Makinesi sahip olduğu iki ayrı çekirdek haznesine sahip dualBean sistemiyle arzu edilen karışımını hazırlamak çok kolay. En son seçilen çekirdek haznesi her içecek için kayıtlı olarak saklanıyor. Böylece her zaman arzu ettiğiniz kahve lezzetini elde edersiniz.

Yorumlar