Babacan'dan seçime tek başına girme mesajı

Deva Partisi Genel Başkanı Babacan, yerel seçimlerde bütün şehirlerde kendi adaylarıyla sandığa gideceklerini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Babacan'dan seçime tek başına girme mesajı

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Kocaeli programı kapsamında Karamürsel ve Kartepe ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu ve vatandaşlarla sohbet etti. İzmit ilçesinde düzenlenen basın toplantısında Babacan, hiçbir insanın mutsuz olmasına razı olmadıklarını ve her sorunu dile getirdiklerini ifade etti. Doğruları söyleme konusunda kararlı olduklarını belirten Babacan, Türkiye halkının daha iyi bir yaşamı hak ettiğini vurguladı.

MECLİSTE 5. GRUP OLUŞTURMA HEDEFİ

Bir gazetecinin "Mecliste Saadet Partisi Meclis Grubunda neden yer almadınız?" sorusu üzerine Babacan, DEVA Partisi'nin kendi grubunu kurma hedefinde olduklarını açıkladı. Mecliste halihazırda bulunan dört muhalefet grubuna ek olarak, 5. bir muhalefet grubunun oluşmasının siyasi dengeler ve temsil açısından faydalı olacağını belirtti. Babacan, DEVA Partisi'nin özgün duruşunu ve kimliğini Meclis çatısı altında temsil etmenin önemine değindi.

YEREL SEÇİMLER VE İTTİFAK KONUSU

Yerel seçimlerde ittifak yapma konusuyla ilgili soruları yanıtlayan Babacan, bugüne kadar hiçbir partiyle işbirliği anlaşmalarının olmadığını belirtti. Ancak, aday listelerinin teslim tarihine kadar sürecin devam ettiğini ve ilerleyen dönemde bir işbirliği modelinin oluşabileceğini ifade etti. DEVA Partisi'nin kapılarının tamamen kapalı olmadığını ancak şu ana kadar herhangi bir işbirliği gerçekleşmediğini dile getirdi.

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞI

"İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday çıkaracak mısınız?" sorusuna Babacan, partinin bütün büyükşehirlerde kendi adaylarıyla seçime gideceğini belirterek, bu konudaki kararlılıklarını vurguladı.

KOCAELİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI AÇIKLANDI

Babacan'ın konuşmasının ardından, DEVA Partisi'nin Kocaeli'deki altı ilçe belediye başkan adayları açıklandı. Bu açıklama, partinin yerel seçimlere yönelik stratejisi ve adayları hakkında önemli bilgiler sundu.

Yorumlar