Azize dizisi Kartal kimdir?

Azize dizisi Kartal kimdir? Azize dizisi Kartal Alpan nerelidir, gerçek adı nedir? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Azize dizisi Kartal kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Azize dizisi Kartal kimdir?

Azize dizisi Kartal kimdir? Azize dizisi Kartal Alpan nerelidir, gerçek adı nedir? sorularının yanıtı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Azize dizisi Kartal kimdir? 

KARTAL ALPAN KİMDİR?

Azize dizisinde Kartal Alpan olarak karşımıza çıkan Buğra Gülsoy'dur. Yakışıklı oyuncu, dizide sorumluluk sahibi mert ve yürekli bir adamı canlandırmaktadır.

Babası büyük bir mafya olan Kartal bu durumun farkındadır. Ancak Kartal'ın tek amacı olan ailesini koruma görevini üstlenmiştir. Kartal Alpan ailesini korumak için her türlü şeyi göze almaktadır. Alpan bazen babasının veliahtı gibi davranarak ailesini korumayı hedefliyor. Her ne kadar Alpan ailesinin bir üyesi olsa da yufka yüreklidir. Öte yandan Kartal, Azize’ye aşıktır. Ve bu Kartal'ın en büyük zaafıdır. 

BUĞRA GÜLSOY KİMDİR?

Sahne ile 13 yaşındayken tanışan Buğra Gülsoy tabiri caizse bu işin tozunu çocukluktan yutmaya başlamış. 

Tam adını Behih Buğra Gülsoy olan yakışıklı oyuncu 22 Şubat 1982 Ankara'da dünyaya gelmişti.

Buğra Gülsoy, ilk, orta ve lise eğitimini doğduğu Ankara’da tamamlamıştır. Gülsoy başırılı bir tiyatro, film ve dizi oyuncusudur. İlk sahne deneyimini 13 yaşında yaşadığı bilinen Gürsoy, üniveriste eğitimini Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde görmüştür.

Burada okuduğu mimarlık bölümünü 2004 yılında bitiren Gülsoy, Kıbrıs’ta bulunduğu süre içerisinde de oyunculuğa olan ilgisini devam ettirmiştir. Gülsoy, Kıbrıs Devlet Tiyatrosu’nda çeşitli oyunlarda rol almış, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yapmıştır.

Buğra Gülsoy en son TV8 kanalında yayınlanan Kızım isimli dizide oynamıştı. Gülsoy dizide, gençliğinde yaptığı yaptığı hataların bedelini kızıyla birlikte ödemeye çalışan genç bir babayı oynuyordu. Gençliğinde arkadaşlık yaptığı bir kız arkadaşından doğma kızı ağır hastalığa yakalanmış, onun tedavisini yapmaya çalışan ancak yoksulluğundan dolayı bir türlü başaramayan bir babaydı. Oynadığı rolde, kötü alışkanlıklarını terk ederek helal yoldan para kazanmaya çalışan ancak bir türlü başaramayan bir babayı canlandırıyordu.

Yorumlar