Aynur Akgün kimdir nerelidir kaç yaşında evli mi eşi kimdir?

Aynur Akgün kimdir sorusu son günlerde merakla takip edilirken; Kendi metafizikçi olarak tanıtan Akgün'ün hayatı hakkında detaylar merak konusu oldu. Aynur Akgün kimdir nerelidir kaç yaşında evli mi eşi kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Aynur Akgün kimdir nerelidir kaç yaşında evli mi?

Aynur Akgün'ün kim ve nereli olduğu sorusu son günlerde merakla soruluyor. Ünlülerin metafizik yorumcusu oluruk bilinen Aynur Akgün kimdir, nereli, yaşında? En çok merak edilen konulardan biri oldu. Sosyal medyada da çok sayıda takipçisi ola Aynur Akgün kimdir nerelidir kaç yaşında evli mi eşi kimdir? İşte hakkında merak edilen detaylar.

AYNUR AKGÜN KİMDİR?

Metafizikçi Aynur Akgün 1956 yılında doğdu.

Aynur Akgün kimdir Aynur Akgün nereli, kaç yaşında
Aynur Akgün

 

67 yaşında olan sosyal medya fenomeni Akgün Malatyalıdır. Kendini aynı zamanda felsefeci olarak tanıtır.

Akgün takipçileri ile çeşitli ritüeller paylaşarak, bolluk, bereket, mutluluk gibi enerjileri hayatlarına nasıl çekeceklerini tarif etmektedir. Akgün, duaların sırları ve hangi duanın ne zaman nasıl okunması gerektiğini de zaman zaman takipçileri ile paylaşır. Atalardan geldiği düşünülen kıtlık bilincinden nasıl kurtulunması gerektiğini , olumlamalar ile anlatır. Katıldığı Tv programlarında daha iyi bir yaşam için paylaşımlarda bulunur. Instagram hesabında 113B takipçisi bulunmaktadır.

Akgün'ün instagram hesabı: @aynurakgunofficial

AYNUR AKGÜN NERELİ?

Aynur Akgün aslen Malatyalıdır. Ataların topraklarının önemine her zaman vurgu yapar.

Aynur Akgün kaç yaşında?

Aynur Akgün kimdir
Aynur Akgün

 

Metafizikçi Aynur Akgün 1956 doğumludur. Akgün, 67 yaşındadır.

METAFİZİK FELSEFENİN BİR DALI YORUMU

Aynur Akgün, Metafiziğin felsefenin bir dalı olduğunu ve fizik bilimlerinin ötesinde olan olarak görüldüğünü belirterek şunları söylüyor: İnsan aurası üzerindeki blokajların negatif etkilerini pozitife dönüştürülmesi için çalışmalar yapıyorum. Bu görünmeyen enerjilerin oluşturduğu blokajlar olduğu gibi dış etkenlerden de alıyoruz bu negatif enerjiyi. Yoğunluklu olarak geçmiş karmalardan alırız yaşamımızı bloke eden negatif akışı. Geçmiş bağları iptal ederek pozitif üzerine çalışma yapmayı kendime görev edindim. Yaratanın yarattığına faydalı olabilmek adına geçmiş köklerimden gelen pozitif enerjiyi bu şekilde faydalı olmak adına değerlendiriyorum. Ve bir çok hayata olumlu olarak dokunuş yapıyorum.

Yorumlar