Aydın Selatin Tüneli'nde ibretlik trafik kazası

Aydın Selatin Tüneli'ne hızlı girerken kaza yapan otomobille tırdan sonra aynı şekilde tünele hızlı giriş yapan bütün araçlar arkadan zincirleme kazaya neden oldu. Oysa tünellerin girişlerinde hız limitlerinin düşürülmesi uyarıları bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Selatin Tüneli'nde ibretlik trafik kazası

Aydın, İzmir Otoyolu'ndaki Selatin Tüneli'nde gerçekleşen zincirleme trafik kazası, güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kazada, bir tırın kontrolünü kaybederek bir otomobile çarpması sonucu meydana geldi. Kazanın ardından tünelde trafik durdu ve arkadan gelen araçlar birbirine çarptı.

Kazanın Ayrıntıları ve Yaralananlar

Kaza, Aydın-İzmir otobanı Germencik ilçesi mevkii Selatin Tüneli'nde meydana geldi. Kazaya, Aydın ilindeki taziye ziyaretinden sonra İnegöl'e dönmekte olan Vasıf S. yönetimindeki otomobilin karıştığı belirlendi. Sürücüsünün kontrolünden çıkan bir tırın otomobile çarpması sonucu, otomobil sürüklendi.

Kazada otomobil sürücüsü Vasıf S. ve yanında bulunan amcası Bayram S. yaralandı. Yaralılar, kaza yerine sevk edilen ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza sonrasında Selatin Tüneli'nde trafik geçici olarak durdu. Ani fren yapan araçların birbirine çarpmasıyla zincirleme bir kaza meydana geldi. Tüneldeki trafik akışı, kazaya müdahale eden ekipler tarafından yeniden düzenlendi.

Güvenlik kameralarına yansıyan kazanın görüntüleri, soruşturmanın önemli bir parçasını oluşturuyor. Kazayla ilgili devam eden soruşturma, olayın nedenlerini ve sorumlularını belirlemek amacıyla sürdürülüyor. İlgili yetkililer, kazanın detaylarını ve soruşturmanın ilerleyişini kamuoyu ile paylaşacak.

Yorumlar