Aydın Buharkent son dakika: Ailelerin kavgasında 7 kişi yaralandı

Aydın Buharkent'te meydana gelen kavgada ilk haberlere göre 7 kişi yaralandı. Kavganın husumetli iki aile arasında çıktığı belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
Aydın Buharkent son dakika: Aileler kavgası

Aydın'ın Buharkent ilçesinde yaşanan bir aile kavgasında, 3'ü ağır olmak üzere toplam 7 kişi yaralandı. Bu vahim olay, ilçenin Kamilpaşa Mahallesi'nde akşam saatlerinde meydana geldi. Henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı başlayan kavgada, iki husumetli ailenin çok sayıda üyesi yer aldı. Kavga esnasında yaralananlar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalelerinin ardından Nazilli'ye sevk edildi.

POLİS VE JANDARMA MÜDAHALESİ

Kavganın ardından, aile üyeleri ve kalabalık bir grup, karakol ve hastane önünde toplandı. Bu durum, güvenlik güçlerinin müdahalesini gerektirdi. Polis, kalabalığı havaya ateş açarak dağıtmaya çalıştı. Bu sırada, karakolun camlarının kırılması ve kalabalığın artması üzerine, jandarma ekipleri bölgeye çağrıldı. Jandarma ve polis ekiplerinin ortak çabalarıyla, karakol ve hastane önündeki kalabalık grup dağıtıldı.

GÜVENLİK ÖNLEMLERİ VE YARALILARIN DURUMU

Yaralıların durumunun stabil hale getirilmesi ve güvenli bir şekilde Nazilli'ye sevk edilmeleri için, geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. Hastane önünde toplanan aile üyeleri, ilk etapta yaralıların hastaneden çıkmasına izin vermedi. Ancak, kolluk kuvvetlerinin müdahalesiyle yaralılar güvenli bir şekilde sevk edildi.

OLAYIN ARDINDAN SORUŞTURMA

Bu arbede ve çatışmanın ardından, şüphelilerin tespit edilmesi ve olayın tam olarak aydınlatılması için bir soruşturma başlatıldı. Kavga ile ilgili şüphelilerin gözaltına alınması ve olayın detaylarının ortaya çıkarılması bekleniyor. Ekipler, kalabalığın dağıtılması ve olayın sakinleştirilmesi için yoğun çaba sarf ediyor.

Kaynak: Ajanslar

Yorumlar