Aydın Ağaoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Tüketici Danışma Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Ağaoğlu hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Google Haberlere Abone ol
Aydın Ağaoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır?

Beyaz TV ekranların yorumlarda bulunan Aydın Ağaoğlu kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? İşte Aydın Ağaoğlu hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Aydın Ağağoğlu Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanıdır. 

Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, başta konut olmak üzere tüketici kredilerine yönelik yapılandırma talebinde bulunan borçlulardan aylık yüzde 2,02'e varan yüksek faizler talep edildiğini öne sürerek, bu durumda bankaların yapılandırmaya ilişkin yönetmeliğin ruhunu anlamadığının görüldüğünü söyledi.

 Ağaoğlu, tüketici kredisi ve kredi kartı borçlarının 72 aya kadar vadeyle yapılandırılmasına yönelik projenin bankalar tarafından engellendiğini iddia etti.

Ağaoğlu, yaklaşık 11 milyon kişinin 260 milyar liralık borcunun yapılandırılması fırsatının önüne engeller çıkarıldığını savunarak, "Çünkü yönetmelikte hangi tür kredi kartı ve tüketici kredisi borçlarının yapılandırılacağı, faiz oranının kaç olabileceği belirtilmediği gibi borçların yapılandırılması için emredici hüküm de bulunmuyor. Yani yönetmelik bu projede bankalara geniş inisiyatif tanıyor. Gelen şikayetlerden anlaşılıyor ki bankalar kendilerine tanınan bu inisiyatifi kullanırken ödeme kolaylığı sağlayacaklarına başvuran tüketicilere adeta dik bir yokuş göstermektedirler. Yapılandırma talebinde bulunan borçlulardan şu anda aylık yüzde 2,02'e varan yüksek faizler talep edilmektedir. Bu oran günümüzdeki kredi faiz oranlarının neredeyse iki katıdır. Yani faiz bindiriyorlar. Bize ne yapması gerektiğini soran borç yapılandırması arayışındaki insanlara verecek cevap bulamıyoruz." demişti.

Yorumlar

fuat zav 17 yıl önce banalar olan borcumu ödeyemedim varlık fonuna devr edilmiş şu an bana 173 000 tl borc cıkarıyorlar zigoratalı olarak hic bir yerdede calıştırmıyorlar calıştığım an varlık fonu devreye giriyor neyapmalıyım bana yardımcı olurmuzunuz zaygılarımla
Bekir bircan Aydın Ağaoğlu kimdir kaç yaşındadır . Neden belirtmiyorsunuz . Başlıkta var bizimle oyunmu oynuyorsunuz