Aydemir Akbaş öldü mü? Aydemir Akbaş son dakika gelişme var mı?

Aydemir Akbaş'ın öldüğü yönündeki son dakika dedikodularından biri olurken ünlü oyuncuyla ilgili kötü bir haber ise hayranlarını üzde. Akbaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşım, bazı kullanıcılar tarafından "öldü" şeklinde anlaşıldı. Akbaş'ın kanser hastalığına yakalandığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Aydemir Akbaş öldü mü? Aydemir Akbaş son dakika

Aydemir Akbaş'ın sağlığına dair ortaya atılan iddialara yenisi eklendi. Türk sinemasının önemli isimleri arasında sayılan Akbaş son olarak hayranlarını üzen bir haberle gündem oldu. Kendisi tarafından yapılan açıklamada, kansere yakalandığı belirtildi. Peki, Aydemir Akbaş öldü mü? Hasta mı, sağlık durumu?

AYDEMİR AKBAŞ ÖLDÜ MÜ?

Aydemir Akbaş hakkında çıkan "Aydemir Akbaş öldü mü" haberlerinin nedeni, bazı magazin sitelerinde, "Aydemir Akbaş'tan kötü haber" şeklinde verilince ünlü oyuncunun öldüğü sanıldı. Akbaş hakkında çıkan ölüm haberleri asılsızdır. Ancak ünlü oyuncunun sağlığıyla ilgili olarak hayranlarını üzen gelişmeler söz konusu. 

Aydemir Akbaş öldü mü Aydemir Akbaş hasta mı, sağlık durumu
Aydemir Akbaş öldü mü Aydemir Akbaş hasta mı, sağlık durumu

 

Gelen son dakika haberine göre Aydemir Akbaş, kanser hastalığına yakalandı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Aydemir Akbaş “Herkese merhaba. Yaklaşık 15 günlük tetkiklerin ardından kanser olduğum netleşti. 10 sene önce de benzer şekilde olmuş ve atlatmıştım. Tedavim Sn. Dursun Buğra kontrolünde başladı. Şu an kendimi gayet iyi hissediyorum, umarım böyle hissetmeye devam eder ve tekrar atlatırım. İlk benden duyun istedim, şimdilik yazmaya ve çalışmaya devam… Sevenlerime, yakınlarıma selamlar sevgiler. dedi.

AYDEMİR AKBAŞ BİYOGRAFİSİ

Arnavut asıllı Türk senarist, yönetmen, oyuncu, gazeteci ve spor yazarı Aydemir Akbaş, 25 Şubat 1936 tarihinde dünyaya geldi.

Aydemir Akbaş öldü mü Aydemir Akbaş hasta mı, sağlık durumu
Aydemir Akbaş ile İbrahim Tatlıses'in dostluğu uzun yıllara dayanır.

 

1936 yılında Arnavut bir baba ve Sürmeneli bir annenin oğlu olarak İstanbul'da doğan Akbaş, Galatasaray Lisesinde eğitim gördükten sonra bir süre gazetecilik yaptı.

Akbaş, 1964 yılında evlendiği eşi tiyatro oyuncusu Beyhan Benek’le iki kez boşanmış, üç kez evlenmiştir.

Aydemir Akbaş ile ilgili son dakika haber aslında var. O da rol aldığı film serisinin sonuncusuyla ilgili oldu. Akbaş'ın da rol aldığı filmin fragmanı yayınlandı. 

İşte o filmin fragmanı:

 

Yorumlar