Aydem İzinli İletişim Kampanyası'nın talihlileri ödüllendirildi

- Aydem İzinli İletişim Kampanyası Proje Yürütücüsü Kut: - "Aydem ailesi olarak sürekli değişen ve gelişen teknolojik dönüşüme en hızlı ve güvenli bir şekilde uyum sağlama sürecinde gerekli tüm çalışmaları özveriyle yürütüyoruz"

Google Haberlere Abone ol
Aydem İzinli İletişim Kampanyası'nın talihlileri ödüllendirildi

İSTANBUL (AA) - Enerji sektöründe faaliyet gösteren lisanslı ilk elektrik perakende satış şirketi olan Aydem, grup şirketleri ile birlikte çeşitli sektörlerde sunacağı kampanya ve hizmetler hakkında, faaliyet gösterdiği illerde yaşayan kişileri bilgilendirebilmek adına başlatmış olduğu İzinli İletişim Kampanyası’nın talihlilerine ödüllerini teslim etti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, bünyesinde yer alan Gediz Elektrik ile birlikte İzmir, Manisa, Aydın, Denizli ve Muğla başta olmak üzere Türkiye genelinde 4,8 milyon müşteriye elektrik tedarik hizmeti sunan Aydem, İzinli İletişim Kampanyası çekiliş töreniyle büyük ödül talihlilerine hediyelerini teslim etti. 3 aylık Filbox Hemen ödülünü kazanan talihlilere ise üyelik kodları kısa mesaj ve e-posta yolu ile gönderildi.

Aydem’in düzenlemiş olduğu İzinli İletişim Kampanyası’nın birincilik ödülü olan iPhone 8’i Köyceğiz’den Zühra Melekoğlu, ikincilik ödülü iPad’i Nazilli’den Saniye Yaşar, üçüncülük ödülü olan PS 4 Pro’yu ise Manisa’dan Şenay Mercan kazandı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Aydem İzinli İletişim Kampanyası’nın proje yürütücüsü Bengi Deniz Kut, "Günümüzde internet teknolojilerinin giderek gelişmesi ve tüm dünyada yaygın hale gelmesi ile birlikte online güvenlik büyük önem kazanmıştır. Aydem ailesi olarak sürekli değişen ve gelişen teknolojik dönüşüme en hızlı ve güvenli bir şekilde uyum sağlama sürecinde gerekli tüm çalışmaları özveriyle yürütüyoruz.

Bu kampanya sürecinin en önemli unsurlarından biri de tüm katılımcılarımızı kişisel verilerinin korunması ve işlenmesi hakkında aydınlatmak ve onların açık rızalarını almaktı. Kampanyamızın, tamamen açık ve şeffaf olması katılımın kısa bir sürede 9 bin kişiye kadar ulaşmasında büyük rol oynadı. Katılımcılarımız, enerji, internet, araç kiralama, sadakat programı, uydu TV platformu, mermer, ayakkabı, gıda gibi sektörlerde kendilerine özel olarak geliştireceğimiz yüzlerce ürün ve hizmetlerimiz hakkındaki kampanyalardan haberdar olabilecekler. Kampanyamıza katılan herkese çok teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.


Yorumlar