Ayasofa Camii'yi ziyaret edemeyenlere müjde

Ayasofya Camii'ni ziyaret edemeyenleri ilgilendiren iyi haberi İstanbul Valisi Yerlikaya verdi. Cami 24 saat boyunca açık kalacak.

Google Haberlere Abone ol
Ayasofa Camii'yi ziyaret edemeyenlere müjde

Ayasofya Camii'ni ziyaret edemeyenlerin endişe etmesine gerek kalmadı. Özellikle de Anadolu'dan gelerek kalabalık nedeniyle camiyi ziyaret edemeyenleri rahatlatacak açıklama geldi. 

İstanbul Valisi Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin bugünden itibaren 24 saat ibadete açık olması talimatı verdiğini açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin 24 saat açık kalması yönündeki talimatını Twitter hesabından duyurdu. Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi 86 yıl sonra kılınan cuma namazıyla ibadete açıldı

Vali Yerlikaya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin bugünden itibaren 24 saat ibadete açık olması talimatını verdi. Ayasofya-i Kebir Camii artık 24 saat daima açık olacak. Sayın Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz."

VALİ YERLİKAYA'DAN TEŞEKKÜR

 İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi'nin açılışında görev alan tüm yönetici ve çalışanlar ile misafirlere teşekkür etti.

Vali Yerlikaya, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ayasofya-i Kebir Camii'mizin açılışında günün ilk saatlerinden bu ana kadar sabır ve anlayışla bizlere yardımcı olan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Bu kutlu günde görev alan kurumlarımızın tüm yöneticilerini ve çalışanlarını tebrik ediyorum." ifadesini kullandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN AYASOFYA'DA KUR'AN OKUDU

 

Yorumlar