AXA Sigorta'dan elektrikli araçlara özel kasko

AXA Sigorta Bireysel Ürün Fabrikası Direktörü ve Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi Fatih Göze, "Ocak 2024 itibarıyla elektrikli araçlara özel AXA Sigorta Yerinde Şarj Hizmetimizi başlatıyoruz" dedi

Google Haberlere Abone ol
AXA Sigorta'dan elektrikli araçlara özel kasko

AXA Sigorta, elektrikli araçlar için sunduğu Elektrikli Araç Kasko Sigortası kapsamında geniş kapsamlı teminatlarıyla olası risklere karşı müşterilerini korurken doğaya saygılı ürünüyle sektörde fark yaratıyor.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, AXA Sigorta, hem risk faktörlerinin iyi analiz edilmesi hem bu risklere karşı geniş kapsamda farkındalık yaratılması hem de koruyucu ve önleyici aksiyonların alınması konusunda öncülük ediyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen AXA Sigorta Bireysel Ürün Fabrikası Direktörü ve Genişletilmiş İcra Kurulu Üyesi Fatih Göze, elektrikli araçların avantajlarından bahsederek, bu araçların diğerlerine göre parça sayısının daha az olduğunu ve bu durumun bakımı da kolaylaştırdığını, arıza riskini azalttığını anlattı.

AXA Elektrikli Araç Kasko Sigortası'nın geniş kapsamlı kasko sigortalarındaki tüm teminatları kapsadığını kaydeden Göze, şu bilgileri verdi.

"Diğer yandan doğrudan aracı hedef alan hacker saldırısı sonrası araç elektroniğinde oluşacak sorunları ve bunlara bağlı oluşacak kazaları da teminat altına alıyor. İklim değişikliğiyle mücadelede büyük fark yaratan ürünümüz, yüzde 15 oranında elektrikli araçlara özel indirimiyle bütçe avantajı sağlarken daha geniş kitlelere ulaşabiliyor. Her geçen gün gelişen dünyada, müşterilerimizin değişen ihtiyaçlarına çözümler sunmak bizim önceliğimiz."

"ÇEVRECİ ÜRÜN VE HİZMETLERİN KULLANIMINI ARTIRMAK İÇİN YATIRIMLARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ"

Fatih Göze, çevreye dost ürün ve hizmetlerin kullanımını artırmak için yatırımlara devam ettiklerini belirterek, şu açıklamalarda bulundu:

"Bu doğrultuda çok yakın zamanda AXA Elektrikli Araç Sigortası'nda araç pilinde, duvar şarj ünitesinde ve araç içindeki şarj kablosunda oluşabilecek risklere karşılık da çözüm önerilerini poliçelere ekledik. Diğer yandan olası bir kaza durumunda standart 7/15 gün alternatifli olan ikame araç hizmetini, elektrikli araçların kaskolarında artı 5 gün hediye ederek toplamda 12/20 güne çıkardık. Ocak 2024 itibarıyla elektrikli araçlara özel AXA Sigorta Yerinde Şarj Hizmetimizi başlatıyoruz. Sigortalılarımızı yolda kaldıkları noktada çekici hizmetine gerek duymadan yolculuklarına devam etme imkanına kavuşması için şarj istasyonlarını sigortalılarımızın bulunduğu yere taşıyacak bu uygulamamızla sektörde ayrışan çözümlerimizle fark yaratıyoruz."

Yorumlar