Avrupa Gençler Judo Şampiyonası'nın ardından

- Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz: "Göreve geldiğimiz günden bu yana altyapıya önem verdik. Sabrettik ve sonuçlarını almaya başladık"

Google Haberlere Abone ol
Avrupa Gençler Judo Şampiyonası'nın ardından

ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, altyapıya yaptıkları yatırımın karşılığını almaya başladıklarını söyledi.

Huysuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son olarak Bulgaristan'da gerçekleştirilen Avrupa Gençler Judo Şampiyonası'nda 2 gümüş ve 4 bronz olmak üzere toplam 6 madalya kazandıklarını hatırlattı.

Türkiye'nin bu organizasyon tarihindeki en başarılı sonucunu elde ettiğini vurgulayan Huysuz, "Tarihe not düştük. Göreve geldiğimiz günden bu yana altyapıya önem verdik. Başta antrenman eğitimi ve kategoriler arasında entegrasyonu en iyi şekilde değerlendirmeye özen gösterdik. Sabrettik ve sonuçlarını almaya başladık." diye konuştu.

Alt yaş gruplarındaki milli judocuların kazandıkları madalyalarla mutluluk ve onur duyduklarını, bu başarıların kendilerine güç kattığını kaydeden Sezer Huysuz, şu ifadeleri kullandı:

"Bosna Hersek'te haziran ayında yapılan Ümitler Avrupa Şampiyonası'nda gösterilen performans ve kazanılan madalyalar, gençlerimizin elde ettiği sonuçların bir anlamda öncüsü niteliğinde oldu. Bu sonuçlar bizleri büyüklerde de olumlu beklentilere yönlendirdi. Gençlerimizi Avrupa Şampiyonası'nda ortaya koyduğu mücadeleden dolayı kutluyorum. Başarıda emeği geçen başta kulüplerimiz ve antrenörleri ile milli takım antrenörlerimiz ve judocularımızı tebrik ediyorum."



Yorumlar