Tesadüf mü? FSM'den sonra bir araç yangını da Avrasya Tüneli'nde

İstanbul'da bu akşam iki kritik noktada iki ayrı araç yangını meydana gelmesi akıllara soru işaretlerini getirdi. Araçlardan biri FSM Köprüsünde bir diğeri ise Avrasya Tüneli'nde birkaç saat arayla tutuşarak yandı.

Google Haberlere Abone ol
Köprüden sonra bir yangın da Avrasya tünelinde

Avrasya Tüneli'nde araç yangını nedeniyle tüm şeritler trafiğe kapatıldı.

Tünele ekipler yönlendirilirken, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Yönetim Merkezi'nden yapılan açıklamada, "Avrasya Tüneli Avrupa-Anadolu, sağ şerit araç yangını nedeni ile Tüm Şeritler trafiğe kapalı. Bölgede yoğun trafik yaşanmaktadır" denildi.

FSM'DE DE ARAÇ YANGINI

Öte yandan birkaç saat öncesinde de Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde bir otomobilde benzer şekilde yangın çıktı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde Anadolu yakasından Avrupa yakasına geçen, plakası ve sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen bir otomobilin motor kısmında yangın çıktı.

Sürücü tarafından yolun sağına çekilen araçtaki yangını söndürmek üzere bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede söndürüldü.

Yangın nedeniyle araç çevresinde güvenlik önlemi alınırken, köprü üzerinde trafik kontrollü olarak verilmeye başlandı. Köprüye Anadolu yakasından girişte uzun araç kuyruğu oluştuğu görüldü.


 

Yorumlar