Avatar 2 Türkçe dublaj mı? Avatar 2 Disney'de var mı? Avatar Disney Plus'a ne zaman gelecek?

Avatar 2 Türkçe dublaj mı, alt yazılı mı sorusu merakla sorulurken, filmi Disney Plus'ta izlemek isteyenler merakla araştırıyor; ancak hayal kırıklığıyla karşılaşıyor. Disney tarafından yapılan reklamlarda Avatar'ın yayınlanacağı açıklanmıştı.

Google Haberlere Abone ol
Avatar 2 Türkçe dublaj mı? Avatar 2 Disney'de mi?

Avatar 2 veya Avatar: Suyun Yolu filminin Disney Plus'ta olup olmadığı merak edilirken, daha önce şirketin reklam yaptığını belirten bazı izleyiciler ise tepki gösteriyor. Avatar filmini izlemek için Disney Plus'a üye olduklarını belirten bazı isimler üyelik sonrasında filmin yayınlanmadığını belirterek şikayet oldu. Peki, Avatar 2 Disney'de var mı, ne zaman gelecek?

AVATAR 2 TÜRKÇE DUBLAJ MI?

Avatar Suyun Yolu veya Avatar 2 filmi sinema salonlarında yayınlandıktan sonra ilgiyle takip ediliyor. Yayınlandığı günden bu yana bütün dünyada izleyici rekoru kıran Avatar Suyun Yolu filminin alt yazılı mı yoksa Türkçe düblaj mı olduğu şu ana kadar en çok merak edilen konu oldu. Avatar Suyun Yolu şu anda bazı sinemalarda alt yazılı şekilde yayınlanıyor olsa da genel olarak Türkçe dublaj olarak izlemek mümkündür. Türkçe düblaj izlemek isteyenler, gidecekleri sinema salonlarına önceden sormaları gerekiyor. Çünkü bazı sinema salonlarında "alt yazılı" şeklinde yayınlanıyor.

AVATAR DİSNEY'DE VAR MI?

Avatar: Suyun Yolu filmi sinemalarda gösterilmeye devam ediyor. Film henüz internet platformlarında yayınlanmadı. Dolayısıyla Disney Plus'ta da Avatar filmini izlemek şimdilik mümkün değil. 

AVATAR DİSNEY PLUS'A NE ZAMAN GELECEK?

Avatar 2 filminin kısa süre içerisinde Disney Plus'ta olacağı yönünde reklamlar yapılmıştı. Hatta bazı izleyiciler, "Sırf Avatar izleyebilmek için Disney Plaza üye olduk çünkü reklamlarda Avatar 2 Disney Plus'ta diye sürekli yayın yaptınız ama Gel görelim ki içeri girdiğimizde Avatar 2'ye tıkladığımızda sadece fragmanı vardı resmen bu bizimle alay etmek. Bu yüzden sadece bir ay kullanacağız" şeklinde tepkiler de gösteriyor. 

Filmin Disney Plus'a ne zaman geleceği konusunda henüz net bir açıklama yok. 

DİSNEY AVATAR FİLMİYLE GELİR REKORU KIRDI

Disney sadece bir ay önce "Black Panther: Wakanda Forever"ın büyük başarısıyla, küresel çaptaki gişe hasılatını 3 milyar dolara çıkarmıştı. Şimdi ise stüdyonun kazancı 4 milyar doları aşmış durumda. Bu başarının arkasında "Avatar: The Way of Water" var.

"Avatar 2" şimdiden dünya çapında 497 milyon dolar kazandı ve şirket için oldukça büyük bir yıl olan 2022'yi taçlandırdı. Film, yarım milyar dolara yaklaşan kazancıyla yapbozun son parçası olurken, Disney'in bu yıl vizyona giren tüm filmlerinden elde ettiği gelir 4.049 milyar doları buldu.

Bu yıl Disney'e en çok kazandıran filmler, şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Marvel filmleriydi. "Doctor Strange In the Multiverse of Madness" küresel gişede 955 milyon dolar, "Thor: Love and Thunder" ise761 milyon dolar kazandı. Vizyon yolculuğu hala devam eden "Black Panther: Wakanda Forever"ın şu anki hasılatı ise 789 milyon dolar.

Diğer büyük stüdyolar da 2022'de önemli başarılar elde etti ancak, Disney 2022'de dünyanın en çok kazanan film stüdyosu olarak gücünü sağlamlaştırdı.


 

Yorumlar