AÜ e-Sertifika Programları kayıtları başladı

- AÜ uzaktan öğretim sistemi bünyesinde programa kayıtlar 17 Şubat'a kadar sürecek

Google Haberlere Abone ol
AÜ e-Sertifika Programları kayıtları başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Anadolu Üniversitesi (AÜ) uzaktan öğretim sistemi bünyesinde, bireylerin mevcut bilgilerini güncelleme, ilgi alanlarına göre farklı alanlarda eğitim alma olanağı sağlayan e-Sertifika Programları için kayıtlar başladı.

Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, kişisel gelişim ve kariyerini ilerletmek isteyen en az lise ve dengi okullara ait diplomaya sahip bireylere yönelik hazırlanan e-Sertifika Programları'nın 2017 Bahar Dönemi kayıtları 17 Şubat'a kadar devam edecek.

Her biri üç ders içeren, eğitim ve öğretimin internet üzerinden, sınavların ise gözetim altında yapıldığı, üç ay süreli sertifika programlarından oluşan e-Sertifika Programları, bireylerin mevcut bilgilerini güncelleme, ilgi alanlarına göre farklı alanlarda eğitim alma olanağı sağlıyor.

Kayıtlar, 17 Şubat'a kadar "http://esertifika.anadolu.edu.tr" internet adresinden gerçekleştirilebilecek.

- 15 yeni program açıldı

2017 Bahar döneminde eğitim, sekreterlik, coğrafi bilgi sistemleri, muhasebe, pazarlama, perakendecilik, yerel yönetimler gibi alanların yanı sıra temel sendikal haklar, siyasal iletişim, temel mutfak kültürü gibi konularda 15 yeni e-Sertifika Programı da açıldı. 2017 Bahar Dönemi e-Sertifika Programları'nın sınavları Türkiye'de 81 ilde ve Almanya'nın Köln kentinde online olarak gerçekleştirilecek.

Böylece katılımcılar yaşadıkları ilden ayrılmadan, kayıt başvurusu sırasında tercih etmiş oldukları ilde yer alan sınav merkezinde e-Sertifika Programları sınavlarına katılabilecek.

Yorumlar