Atletico Madrid - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Atletico Madrid - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta? bu akşam oynanacak olan Atletico Madrid - Liverpool maçını izlemek isteyen futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Atletico Madrid - Liverpool maçı canlı izle...

Google Haberlere Abone ol
Atletico Madrid - Liverpool maçı ne zaman?

Avrupa’nın en büyük futbol organizyanu olan Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı, bu akşam ve yarın akşam oynanacak toplamdaki 4 maçla tekrar başlayacak. Elbette bu gece tüm gözler, İspanya’nın Başkent’i Madrid’de olacak. Nefesleri kesmesi beklenen kapışmada Atletico Madrid, bu kupanın son şampiyonu olan İngiliz ekibi Liverpool’u sahasında konuk edecek.

Atletico Madrid - Liverpool maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

İspanya'nın Madrid şehrinde bulunan Metropolitano Stadı’nda TSİ 23.00'te başlayacak olan maç aynı zamanda bit çok ülkede yakından takip edilecek. Hakemliğini Szymon Marciniak'ın yapacağı 90 dakikalık maç beIN Sports 2 ekranlarından canlı olarak aktarılacak. Maçı izlemek isteyen vatandaşlar ise "justin tv şifresiz canlı maç izle" şeklinde araştırmalarını sürdürüyor.

Atletico Madrid - Liverpool maçında sahaya çıkacak muhtemel 11'ler belli oldu. Buna göre, karşılaşmada top koşturacak muhtemel 11'ler: 

Atletico Madrid: Oblak, Arias, Savic, Felipe, Lodi, Carrasco, Partey, Koke, Niguez, Diego Costa, Morata

Liverpool: Alisson, Arnold, Gomez, Van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Wijnaldum, Mane, Salah, Firmino

Yorumlar