Atlanta maçı neden ertelendi, neden başlamadı?

Atlanta maçı neden ertelendi, neden başlamadı, Atlanta Villarreal maçı neden bu akşam oynamadı, sebebi nedir?

Google Haberlere Abone ol
Atlanta maçı neden ertelendi, neden başlamadı?

Atlanta maçı neden ertelendi, Villarreal ve Atlanta maçı bu akşam neden başlamadı?

UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda Atalanta ile Villarreal'in karşılaşacağı mücadele, yoğun kar yağışı nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Devler Ligi'nde gruptan çıkma mücadelesi veren Atalanta ile Villarreal'in İtalya'da oynayacağı maç, yoğun kar yağışı nedeniyle ertelendi.

Avrupa kupalarında İtalyan takımlarına konuk olduğu sekiz maçın sadece birini kazanabilen Villarreal, tek galibiyetini son ziyaretinde Roma'yı 1-0 mağlup ederek aldı.

Şampiyonlar Ligi tarihinde grupların ilk üç maç haftasında ortalama 0.89 puan toplayan Atalanta, son üç maçlardan ortalama 2 puan çıkarıyor. Şampiyonlar Ligi tarihinde 20+ maça çıkan takımlar arasında oynadığı karşılaşmalar ortalama en fazla gole sahne olan takım Atalanta. Deplasmanda oynadığı son Şampiyonlar Ligi maçında Young Boys'u 4-1 mağlup eden Villarreal, turnuva tarihinde üst üste iki dış saha galibiyeti alamadı.

Şampiyonlar Ligi'nde görev yaptığı son iki maçta da gol atan Duván Zapata, Atalanta tarihinde üst üste üç karşılaşmada fileleri havalandıran ilk oyuncu olmak istiyor.

Turnuva tarihinde bunu başaran tek Kolombiyalı oyuncu ise Radamel Falcao. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Villarreal'den daha fazla gole sebep olan hata yapan tek takım Porto. Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde en fazla oyuncusu gol atan üç takımdan biri Atalanta.


 

Yorumlar