Atın ve kedinin imdadına itfaiye yetişti

- Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, Gölbaşı'nda kuyuya düşen atı uzun uğraşlar sonucu çıkartarak sahibine teslim etti - Altındağ Zübeyde Hanım Mahallesi'nde bir apartmanın gider mazgalları arasında sıkışan kediyi kurtaran itfaiye eri, uzun süre susuz kalan hayvana elleriyle su içirdi

Google Haberlere Abone ol
Atın ve kedinin imdadına itfaiye yetişti

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, gelen ihbar üzerine başlattıkları 2 ayrı operasyonla, bir at ile bir kediyi kurtardı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, gelen ihbarlar üzerine harekete geçen itfaiye ekipleri, Gölbaşı ve Altındağ'da zor durumdaki 2 hayvanı kurtarmak için ter döktü.

Gölbaşı Hacı Hasan Mahallesindeki bir at çiftliğine ulaşan ekip, kuyuya düşen atı kurtarmak için seferber oldu. 4 metre derinliğindeki kuyuya inen itfaiye erinin halatlarla bağladığı at, vinç ile dışarı çıkartıldıktan sonra sahibine teslim edildi.

Öte yandan, Zübeyde Hanım Mahallesi Akçay Caddesi'nde bir apartmanın gider mazgalları arasında sıkışan kedi de itfaiye ekibince kurtarıldı. Bir itfaiye eri, uzun süre susuz kalan kediye eliyle su içirdi.

Yorumlar