Ataşehir'deki Kadın Cinayetinin Sırrı Çözüldü: Işıl Deniz Palabıyıklar’ın Katili Kardeşi Çıktı

İstanbul Ataşehir'de, Fatih Sultan Mehmet Hastanesi otoparkında bulunan kadın cesedinin sırrı aydınlatıldı. Yapılan soruşturmada, Işıl Deniz Palabıyıklar’ın kardeşi Miraç P. tarafından öldürüldüğü belirlendi. 22 Ekim'de işlenen ve 19 gün sonra fark edilen cinayetin detayları ve nedeni ortaya çıktı.

Google Haberlere Abone ol
Otoparkta bulunan kadın cesedinin sırrı

Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'nin otoparkında park halinde bir otomobilde bulunan kadın cesedinin sırrı nihayet çözüldü. İstanbul Ataşehir’de meydana gelen bu tüyler ürperten olayda, otomobilde emniyet kemeri takılı halde bulunan kadın cesedinin kimliği ve ölüm sebebi belirlendi. 19 gün sonra fark edilen cesedin, Işıl Deniz Palabıyıklar’a ait olduğu ortaya çıktı.

KATİLİN KARDEŞİ OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Cinayeti, Işıl Deniz Palabıyıklar’ın kardeşi Miraç P.’nin işlediği tespit edildi. Polis, güvenlik kamerası görüntülerini inceleyerek, abla ve kardeşin son yolculuklarına çıktıkları anları belirledi. Benzin istasyonunda görüntülenen kardeşlerden kısa süre sonra, otomobilin ön koltuğunun üzerinin örtüldüğü ve radyatörle kaplandığı tespit edildi.

ataşehir kadın cinayeti

CİNAYETİN NEDENİ VE ŞÜPHELİNİN İFADESİ

Gözaltına alınan kardeş Miraç P., cinayeti 22 Ekim'de işlediğini itiraf etti. Işın Miraç P., ablasıyla Youtube kanallarında program yapması nedeniyle tartıştıklarını ve bu tartışmanın sonucunda cinayeti işlediğini belirtti. Olay günü Kozyatağı’ndan geçerken tartıştıklarını ve bu sırada aracı durdurup ablasına ateş ettiğini anlattı.

CESEDİN OTOPARKTA TERK EDİLMESİ

Şüpheli, ablasını hastaneye götürmeyi düşündüğünü ancak daha sonra fikrini değiştirip cesedi hastane otoparkında terk ettiğini itiraf etti. Ağır yaralı ablasının üzerini örttükten sonra radyatörle kaplayıp olay yerinden ayrıldığı öğrenildi. Soruşturma sonucunda şüphelinin ablasını ölüme terk etmesinin ardından 3 kez hastaneye gelip cesedin bulunup bulunmadığını kontrol ettiği belirlendi.

ADLİ SÜREÇ VE SORUŞTURMA

Poliste işlemleri tamamlanan şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelinin evinde yapılan aramada olayda kullanıldığı değerlendirilen bir tabanca ve ablasına ait cep telefonu ele geçirildi. Cinayetin nedeni ve şüphelinin ifadesi, toplumda büyük yankı uyandırdı ve aile içi şiddetin ciddi sonuçlarını bir kez daha gözler önüne serdi.

Yorumlar