Atakan hakkında küfürlü konuşan çalışan kovuldu

Kamuoyunda "küçük filozof" olarak nitelendirilen Atakan Kayalar hakkında skandal ifadeler kullanan kişi, çalıştığı üniversite yönetimi tarafından kovuldu.

Google Haberlere Abone ol
Atakan'a küfreden çalışan kovuldu

Kamouyonda son günlerin en çok konuşulan konularından birisi olan "küçük filozof" Atakan Kayalar ile ilgili sosyal medyada başlayan tartışmalar çığırından çıktı. Atakan'ın hallerine gülümseyip onu takdir edenler olduğu kadar bu yaşta düştüğü duruma üzülüp tedavi olması gerektiğini düşünenler de vardı. Ancak bazı paylaşımlar amacını da aşarak hakaretler ve hatta küfürlere kadar vardı. Bu hakaretlerden birini yapan üniversitede ulaştırma görevlisi bir vatandaş, çalıştığı kurum tarafından kovuldu. 

Atakan Kayalar hakkında sosyal medya üzerinden eleştirel bir paylaşım yapan Özyeğin Üniversitesinde ulaştırma görevlisi olarak çalışan E.N, paylaşımına gelen bir yoruma bu kez küfürlü yorumlar ekledi. E.N'nin küfürlü yorumu işini kaybetmesine neden oldu.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi: "Sosyal medya mecraları aracılığıyla kamuoyuna yansıyan, kamu vicdanını rahatsız eden, toplumun etik ve ahlaki değerleriyle bağdaşmayan paylaşımlarda üniversitemizin isminin yer alması, bizleri de son derece üzmüştür. Üniversitemizin ilke ve değerleriyle hiçbir şekilde örtüşmeyen paylaşımlarda adı geçen çalışanın 25 Şubat 2020 tarihinde kurumumuz ile ilişiği derhal kesilmiştir."

İŞTE ATAKAN HAKKINDA YAPILAN SKANDAL HAKARET VE YORUMLAR

Küçük Atakan hakkında yapılan ilk eleştirel ve hakaret içerikli yorum
Atakan hakkındaki hakaretlerin küfre dönüştüğü yorumlar...

 

Bu da ilginizi çekebilir: 

 

Yorumlar