Atakan Aktoprak kimdir?

Atakan Aktoprak kimdir? son zamanlarda sıkça gündeme gelen saadet zinciri olarak bilinen yöntemle binlerce vatandaşı dolandıran Atakan Aktoprak hakkındaki bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor.

Google Haberlere Abone ol
Atakan Aktoprak kimdir?

Atakan Aktoprak kimdir? son zamanlarda sıkça gündeme gelen saadet zinciri olarak bilinen yöntemle binlerce vatandaşı dolandıran Atakan Aktoprak hakkındaki bilgileri merak eden vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Peki, Atakan Aktoprak kimdir? 

İzmir'de kurulmuş olan Epitelyum İnternet Reklamcılık İnşaat Turizm Gıda Danışmanlık şirketinin sahibi olarak öne çıkan Atakan Aktoprak'ın bu yolla 30 binden fazla insanı dolandırdığı iddia ediliyor.

Öte yandan sözde şirketin sitesinde yüksek kazanç sağlamak isteyen vatandaşları çekmek için şu vaatlerle şu ifadeler kullanılıyor: 

"Epitelyum’da  her bir reklam paketi 150 TL + % 18 KDV = 177 TL  tutarındadır. Her bir reklam paketinin ömrü 600 gün ile sınırlıdır. Epitelyum, aldığınız her reklam paketine 600 Gün(20 ay) boyunca günde %1 geri ödeme kazandırır. 177 TL lik paketiniz 600 gün sonra 900 TL olur. 100 gün sonra ana paranızı çıkartırsınız. Geri kalan 500 gün boyunca kazandığınız sizin olur.En az  Bir paket en fazla 100 Paket ile sisteme katılabilirsiniz.( En Az 177 TL,En fazla 17700 TL) Epitelyum ile kazancınız bununla bitmiyor. Sistem, kazandığınız paranın yarısıyla yeni reklam paketleri almanızı zorunlu kılıyor. İşte bu sayede sürdürülebilir kazanç elde ediyorsunuz." 

Atakan Aktoprak, Türk ve Gürcü polisinin yürüttüğü ortak operasyon sonucunda Gürcistan'ın Batuk kentinde gözaltına alındı. Aktoprak'ın iade işlemleri başladı.

Yorumlar