Ata Benli, gerçekler ortaya çıkınca hesabını kapatıp kayboldu

Alkollü yakalanıp ehliyetine el konulan sosyal medya fenomeni Ata Benli, emniyet güçlerinin kendisini İmamoğlu'nu desteklediği için çevirdiğini iddia etti. Emniyet tarafından yalanlanan Benli, sosyal medya hesabını kapatıp ortalıktan kayboldu.

Google Haberlere Abone ol
Gerçekler ortaya çıkınca hesabını kapatıp kayboldu

Avrasya Tüneli girişinde alkol kontrolü yapan emniyet güçlerinin alkolmetreyi üflemesini istemesi üzerine sosyal medya fenomeni Ata Benli, alkolmetreyi üflemeyi reddetti.

Daha sonra ehliyetine el konularak aracı trafikten men edilen Ata Benli sosyal medyada emniyet güçlerine yönelik iftira atarak karalama yapmaya çalıştı.

Emniyet güçleri, Trafik Kanunu gereği Benli'nin ehliyetine el koyarak hakkında para cezası uyguladı. Benli'nin aracı otoparka çekildi. Benli ise sosyal medyada kamuoyunu yanıltan ve hakkında işlem yapan polislere iftira atan paylaşımlar yaptı. Trafik polislerinin kendisine 'Erdoğan mı, İmamoğlu mu' diye sorduğunu, alkometre cihazına üflemesine rağmen hakkında işlem uygulandığını iddia etti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Ata Benli'nin alkollü olduğunu beyan ettiğini ancak alkolmetreye üflemediğini duyurdu. Benli, iddialarının yalanlaması üzerine paylaştığı tweetleri silip emniyet camiasından özür diledi. Ata Benli bir milyondan fazla takipçisi olan onaylı twitter hesabını da kapattı.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK

Tüm bu gelişmelerin ardından Yeni Şafak'ın emniyet kaynaklarından aldığı bilgiye göre İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün Ata Benli hakkında suç duyurusunda bulunacak.

Yorumlar