Aston Martin Suv modeli özellikleri ve fiyatı

Aston Martin, tarihinde ilk kez ürettiği SUV modeli DBX Aston Martin Turkey İstanbul Yeniköy’deki Showroom’unda yerini aldı.

Aston Martin Suv modeli özellikleri ve fiyatı - Sayfa 1

Aston Martin tarihinin ilk SUV aracı ve yeni bir dönemin simgesi olan St. Athan’daki görkemli fabrikada üretimi yapılan ilk otomobil olma özelliğine sahip olan DBX, dünyanın en önemli otomotiv eleştirmenlerinin beklentilerinin ötesine geçerek yapılan testlerde rakiplerini geride bırakarak tam puan aldı. İngiliz lüks spor otomobil üreticisi Aston Martin, tarihinde ilk kez ürettiği SUV modeli DBX Aston Martin Turkey İstanbul Yeniköy’deki Showroom’unda yerini aldı. Araç 575 Bin Euro’dan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Aston Martin Suv modeli özellikleri ve fiyatı - Sayfa 2

Otomotiv dünyasında son yıllarda yerini sağlamlaştıran ‘SUV’ segmentine, Aston Martin’de sessiz kalmadı. İngiliz dev, ‘En Teknolojik SUV’ olarak tanıtımını yaptığı DBX modeli İstanbul’a giriş yaptı.

Aston Martin Suv modeli özellikleri ve fiyatı - Sayfa 3

Spor otomobil ruhuna sahip olan DBX’in teknik üstünlüğü oldukça fazla. D&D Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kaya, DBX’in lüks spor segmentindeki diğer rakiplerine göre çok sayıda teknik üstünlüğü söyledi.

Aston Martin Suv modeli özellikleri ve fiyatı - Sayfa 4

SPOR OTOMOBİL RUHUNA SAHİP BİR SUV

Nevzat Kaya “4.0 V8 benzinli 550 HP motora sahip DBX bir çok kritik noktada sınıfının en iyisi olarak öne çıkmayı başarıyor ve üstünlükleri ile göz dolduruyor. Bunlardan en önemlisi araçta 700 NM Maksimum Torkun 2.000 RPM’den itibaren devreye girmesi ve 5.000 RPM’e kadar aktif olması çok önemli.