Aslı Bekiroğlu sonunda Adalet Sarayı'nda

Son günlerde magazin dünyasının en çok konuşulan isimlerinden olan Aslı Bekiroğlu hakkında çıkan çirkin iddialar ve yayıldığı söylenen müstehcen görüntülerle ilgili dava açmak üzere Adalet Sarayı'na gitti. Buradan bir resim paylaşan Bekiroğlu, 'hepinize dava açılacak' dedi.

Google Haberlere Abone ol
Aslı Bekiroğlu sonunda Adalet Sarayı'nda

Aslı Bekiroğlu, son günlerde en çok konuşulan isimlerden. Çıplak fotoğraflarının sanal dünyada yayıldığının söylenmesi üzerine yapılan spekülasyonlarla ilgili sessiz kalmayan oyuncu kişilk haklarını ihlal eden herkesten hesap sorulacağını söyledi.

Aslı Bekiroğlu sosyal medya hesabı üzerinden Adalet Sarayı'nda sıra aldığı bir resmi paylaşarak, 'Hepimize nasıl dava açılacak' diye düşünmeyin, açtım. 'Mahkemenin başka bir işi yok mu' diye düşünmeyin. Bu büyük bir suç,bir tecavüz. Ve adalet de benden yana. Bu süreçte yanımda olan herkese birlerce kez teşekkür ederim. Sizler sayesinde ayaktayım.

Aslı Bekiroğlu

ASLI BEKİROĞLU KİMDİR?

Aslı Bekiroğlu , 1995 doğumludur. Doğum yeri İstanbul olan oyuncunun asıl mesleği Diyetisyenliktiktir. 

Ünlü oyuncunun yer aldığı yapımlar şu şekilde:  Adı mutluluk dizisi ile yaşayan Aslı Bekiroğlu, Yol Arkadaşım, İkimizin Yerine, Gülümse Yeter, Jet Sosyete.

Güzel oyuncu, 1.62 metre boyunda, 52 kilo ve Akrep burcudur. Son olarak sevgilisi Can Koçkan ile görüntülerinin ifşa olması nedeni ile magazin gündeminde en çok konuşulan isimlerden