ASKON heyetinden terör mağduru ailelere ziyaret

İSTANBUL (AA) - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) üyelerinden oluşan 25 kişilik iş adamı heyeti, Nusaybin'de terör mağduru aileleri ziyaret etti....

Google Haberlere Abone ol
ASKON heyetinden terör mağduru ailelere ziyaret

İSTANBUL (AA) - Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) üyelerinden oluşan 25 kişilik iş adamı heyeti, Nusaybin'de terör mağduru aileleri ziyaret etti.

Dernekten yapılan açıklamada, ASKON heyetinin, Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformu'nun daveti üzerine Nusaybin'de terör olayları nedeniyle mağdur olmuş ailelerle bir araya geldiği belirtildi.

Açıklamada, özellikle evleri tahrip olmuş veya evleri yıkıldığı için kent merkezinde farklı mahallelerde ikamet eden 150’ye yakın aileyi ziyaret eden ASKON üyelerinin, ailelerin sorunlarını dinleyerek dayanışma gösterdiği kaydedildi.

ASKON heyetinde yer alan Genel Başkan Yardımcısı Sıtkı Abdullahoğlu, konuya ilişkin değerlendirmesinde, ilçe halkıyla dayanışma amacıyla Nusaybin'e gittiklerini belirterek, "Bize ulaşan bir teklif çerçevesinde sıkıntı içerisinde olan insanlarla az, küçük de olsa bir paylaşım yapmak arzusuyla buraya geldik. Bir nebze buradaki insanların sıkıntılarına derman olabilirsek kendimizi bahtiyar sayacağız." ifadelerini kullandı.

Mardin Kardeşlik ve Dayanışma Platformu Başkanı Abdulsamet Yılmaz da ASKON'lu iş adamlarının İstanbul'dan Mardin'e gelip mağdur ailelere ziyaret ederek nakdi yardımda bulunmasının kendilerini memnun ettiğini kaydetti.

Yorumlar