Aşı olmayanlara kısıtlama var mı işte kısıtlama olan yerler?

Aşı olmayanlara yönelik kısıtlama kararlarının hükümet tarafından alınıp alınmayacağı merakla beklenirken ilk kısıtlama kararı TFF'den geldi. Aşı olmayanlara kısıtlama var mı işte kısıtlama olan yerler?

Google Haberlere Abone ol
Aşı olmayanlara ilk kısıtlama geldi

Aşı olmayanlara kısıtlama var mı işte kısıtlama olan yerler nereler sorularının cevapları yavaş yavaş netleşiyor. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni kararına göre stadyumlara aşı olmayan taraftarlar alınmayacak. Maçlarda misafir takım seyircisi de olmayacak.

Aşı olmayan sporseverler müsabakalara giremeyecek. Ayrıca 2021-22 sezonunda misafir takım uygulaması da olmayacak.

İşte TFF'den yapılan açıklama:

"T.C. Sağlık Bakanlığı'nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler, son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren; Covid-19 geçirmiş kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma seyirci olarak girebilecektir."

UEFA'nın güncel uygulamaları göz önünde bulundurularak ve kamu sağlığının korunması amacıyla misafir takım seyirci uygulaması 2021-2022 sezonu boyunca yapılmayacaktır. Misafir tribünlerine sadece ev sahibi takım seyircisi alınabilir."

Aşı olmayanlara kısıtlama var mı işte kısıtlama olan yerler?
Aşı olmayanlara kısıtlama var mı işte kısıtlama olan yerler?

KAHVEHANECİLER DE AŞI OLMAYANLARI ALMIYOR

Öte yandan, TFF'den önce kahvehaneciler derneği tarafından da resim geçerliliği olmayan bir karar almıştı. Alınan kararlar artık kahvehaneler, aşı olmayanları içeri almayacaklar. 


 

Yorumlar