Artaş İnşaat kimin, sahibi kimdir? (Avrupa Konutlarının sahibi)

Artaş İnşaat kimin sorusu Avrupa Konutları yapan firmanın son dönemlerdeki prestijli projelerini görenler tarafından merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Artaş İnşaat kimin, sahibi kimdir?

Artaş İnşaat kimin, sahibi kimdir, Avrupa Konutları'nı yapan inşaat şirketinin sahibi kimdir, nerelidir soruları merakla soruluyor. İnşaat sektöründe özellikle de İstanbul'da emlak inşaat sektöründe adından en çok söz ettiren markalardan biri de "Avrupa Konutları" oluyor. İstanbul'un çeşitli yerlerinde yaptıkları projelerle kendilerinden sık sık söz ettiren Avrupa Konutları, son olarak Esentepe Projesiyle gündeme geldi. Peki, Artaş İnşaat kimin, sahibi kimdir?

Avrupa Konutları, Tema İstanbul ve Vadistanbul projeleriyle emlak sektöründe lüks konut üretimi yapan Artaş İnşaat, sektörün önde gelen markalarından biri oldu.

ARTAŞ İNŞAAT KİMİN, SAHİBİ KİMDİR?

Artaş Grubu 1977 yılında Süleyman Çetinsaya tarafından kurulmuştur. 45 yıldır gayrimenkul, perakende ve turizm sektörlerinde faaliyet gösteren grup son yıllarda ülkenin önde gelen firmalarından Çelik Halat’ın satın alımı ile sanayi sektörüne de adım atmıştır.

Artaş İnşaat kimin, sahibi kimdir
Artaş İnşaat kimin

 

Grup, “Avrupa Konutları” markası ile konut piyasasında markalaşmanın öncülerindendir. Konutun ötesinde peyzajı ve sosyal donatıları ile nitelikli bir yaşam biçimi sunan projeleri ile örnek olmuştur. Erken teslim, kazançlı yatırım, teslim sonrası destek ve başarılı site yönetimi özellikleri ile müşteri memnuniyetini her daim üst düzeyde tutmuştur. Bugüne kadar hiçbir hak sahibi ile tüketici davası olmamıştır. Artaş Grubu, “Konutun Markası” olarak bilinen Avrupa Konutları, Tema İstanbul ve Vadistanbul markalarıyla toplam 35.000 konut üretmiştir.

Grup, yönetimini üstlendiği alışveriş merkezleri ve işletmeciliğini yaptığı oteller inşa ederek perakende ve turizm sektörlerinde de faaliyet göstermektedir. Kimi karma kullanımlı projeler içerisinde, kimi tek başına gerçekleştirilen; toplam 6 alışveriş merkezi ve 10 otel projesi hizmettedir. Radisson ve Mövenpick gibi uluslararası konaklama markaları ile işbirliği yaparak Türk turizmine katkı sağlamaktadır.

Bugüne kadar 10 milyon metrekare inşaata imza atan Artaş Grubu , geliştirdiği projeler ile istihdamı artırmayı ve pek çok yan sektörü harekete geçirmeyi sürdürmektedir. Tamamladığı işleri ile kalite ve güvenin adresi olan grup her geçen gün büyüyerek yatırımlarına devam etmektedir.


 

Yorumlar