Arsenal Londra'ya puanla döndü

- Manchester City ile deplasmanda karşılaşan Arsenal, iki kez geriye düştüğü maçtan beraberlikle ayrıldı - UEFA Avrupa Ligi finalisti Liverpool, sahasında Watford'u 2-0 mağlup etti

Google Haberlere Abone ol
Arsenal Londra'ya puanla döndü

LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig'de oynanan maçta Manchester City, sahasında Arsenal ile 2-2 berabere kaldı.

Karşılaşmanın 8. dakikasında Agüero ile öne geçen Manchester City'nin üstünlüğü iki dakika sürdü. Başkent ekibi, 10. dakikada Fransız golcüsü Giroud ile beraberliği yakalarken, ilk yarı da bu skorla sona erdi.

Belçikalı futbolcusu De Bruyne ile 51. dakikada bir kez daha öne geçen Manchester City'e bu kez 68. dakikada Şilili golcüsü Sanchez ile yanıt veren Arsenal, kendisini üç puan geriden takip eden rakibiyle deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

Ocak ayında 3-3 berabere biten Liverpool maçında iki kez rakip fileleri havalandıran Giroud, ligde 16 hafta sonra ilk kez gol atma başarısını gösterdi. Manchester City, bu sezon ligin ilk beş sırasındaki takımlarla yaptığı son sekiz maçta galibiyet alamadı.

Bitime bir hafta kala 68 puanla üçüncü sırada yer alan Arsenal son maçında sahasında Aston Villa, 65 puanla dördüncü sıradaki Manchester City ise deplasmanda Swansea City ile karşılaşacak.

Günün diğer maçında UEFA Avrupa Ligi finalisti Liverpool, Anfield Road Stadı'nda Watford'u ağırladı. Allen'in golüyle öne geçen "Kırmızılar", son haftaların formda ismi Brezilyalı Firmino'nun golüyle rakibini 2-0 mağlup etti.


Yorumlar