Aroma, Bursaspor'a sponsor oldu

- Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay: - "Yıllardır reklam desteğini esirgemeyen Aroma, geçen yıl bunu tozluk sponsorluğu ile taçlandırmıştı. Bu sene de yine tozlukta yer alacaklar" - Aroma AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk: - "Bundan sonraki yıllarda da sürekli Bursaspor'un yanında olacağız. Hep birlikte şampiyonluklara ulaşacağız"

Google Haberlere Abone ol
Aroma, Bursaspor'a sponsor oldu

BURSA (AA) - Bursa'da faaliyet gösteren meyve suyu firması Aroma, Bursaspor'a tozluk sponsoru oldu.

Bursaspor Kulübünün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, kulübün Aroma ile yaptığı sponsorluk anlaşmasının protokol töreni Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde gerçekleştirildi.

Törende konuşan Bursaspor Başkanı Ali Ay, kentin ve sektörün önde gelen köklü markalarından Aroma'nın, bu sezon da kendilerini yalnız bırakmadığını ifade etti. Ay, şunları kaydetti:

"Yıllardır reklam desteğini esirgemeyen Aroma, geçen yıl bunu tozluk sponsorluğuyla taçlandırmıştı. Bu sene de yine tozlukta yer alacaklar. Aynı zamanda stadımızdan loca da alarak kulübümüze büyük bir katkı sağlamış oldular. Sağ olsunlar ürün desteğine de devam ediyorlar. Kendilerine gerçekten yürekten teşekkür ediyorum. Bursaspor, Bursa'nın değerleriyle yükseliyor. Yarım asırdır Bursa'nın Türkiye'ye ve dünyaya açılan gururu Aroma'ya da nice 50 yıllar diliyorum. Aroma AŞ Yönetim Kurulu Başkan vekili Mahmut Atom Duruk'a ve Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç'a bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum."


- "Bursaspor'un yanında olacağız"


Aroma AŞ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mahmut Atom Duruk da Aroma'nın geçmişte 5-6 sene tüm voleybol liglerine sponsor olduğunu anımsatarak, "Atletizm konusunda çalışmalarımız var. Bursa'nın ikinci kurulmuş ve 50'nci yılını kutlayan fabrikası olarak Bursa'ya, doğaya, çevre çiftçisine çok büyük katkımız var." yorumunu yaptı.

Her zaman Bursaspor'un yanında olduklarına işaret eden Doruk, "Bu sene de çalışmalarımıza devam ediyoruz. Spor, toplumu bir noktaya getiren ve toplumda barışı sağlayan en önemli ögedir. Bursa Türkiye'nin simgesi bir şehirdir. Bursa'dan da centilmenlik ve gelecek adına Türkiye'miz çok şey kazanacaktır. Bundan sonraki yıllarda da sürekli Bursaspor'un yanında olacağız. Hep birlikte şampiyonluklara ulaşacağız. Başkanımıza çok teşekkür ediyorum, bize değer verdi takımında sponsor olarak yer verdi." değerlendirmesinde bulundu.


- "Tozluktan göğüs sponsorluğuna çıkmayı hedefliyoruz"


Aroma Genel Müdürü Sefer Kılınç ise 50'nci senelerinde Bursaspor'a katkı vermekten çok mutlu olduklarını belirterek, "Bundan sonra da artan desteklerimizi devam ettirmek istiyoruz. Aroma ile Bursaspor Türkiye'nin en büyük markalarından biri olacak. Yapmış olduğumuz anlaşmanın her iki tarafa da hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bizim 2021-2023 hedefimiz var. Bu hedeflerimizi gerçekleştirebilirsek tozluktan göğüs sponsorluğuna çıkmayı hedefliyoruz." ifadelerini kullandı.

Yorumlar