Arnavutköy'de neler oluyor? Dün saldırı bugünse...

İstanbul'un yıldızı yeni parlamaya başlayan ilçelerinden biri olan Arnavutköy'de ilginç gelişmeler yaşanıyor. Karanlık ellerin huzuruna göz diktiği Arnavutköy'de dün bir market zincirine el yapımı bombalı saldırı düzenlenirken, bugün ise elinde pompalı bir kişinin etrafa korku saldığı görüldü

Google Haberlere Abone ol
Arnavutköy'de neler oluyor? Dün saldırı bugünse...

İstanbul'un yeni gelişen ve yıldızı giderek parlamaya başlayan ilçesi Arnavutköy'de karanlık eller iş başında. Halkın huzurunu kaçırmaya, vatandaşı rahatsız etmeye başlayan birileri düğmeye basmış gibi görünüyor. Önceki gün halka ucuz gıda sattığı bilinen market zincirlerinden birine el yapımı bombalı saldırı düzenlenirken; dün akşam da elinde pompalı tüfekle bir kişi sokaklarda rastgele ateş açarak vatandaşa korku salmaya çalıştı. Olaylar üst üste gelince ister istemez vatandaş, "Arnavutköy'de neler oluyor, kimler düğmeye bastı?" şeklinde soruyor. 

Arnavutköy Anadolu Mahallesi Gaziemir Sokakta, M.İ , elindeki pompalı tüfekle etrafa rastgele ateş açtı. Elindeki pompalı tüfekle yoldan geçen bir sokak köpeğine ateş açan saldırgan, daha sonra havaya birkaç el ateş açtı. Sokak boyunca defalarca havaya ateş açan saldırgan son olarak aynı sokak üzerindeki bir iş yerinin camlarına ve duvarlarına ateş açtı. Bazı bina ve iş yerlerine mermilerin isabet ettiği olayda şans eseri yaralanan kimse olmadı. Etrafa rastgele ateş açan saldırgan ihbar üzerine gelen polis ekipleri tarafından başka bir sokakta kıskıvrak yakalandı. Polis ekipleri tarafından yakalanarak emniyete götürülen saldırganın alkollü olduğu öğrenildi.

ZİNCİR MARKETE BOMBALI SALDIRI

Arnavutköy'de bir önceki günde ünlü bir market zincirinin şubesine el yapımı patlayıcıyla saldırı düzenlendi. İşte o haber:

 

Yorumlar