Arkas Spor Antrenörü Hoag:

- "Takımın güveni yavaş yavaş kendine geliyor"

Google Haberlere Abone ol
Arkas Spor Antrenörü Hoag:

İZMİR (AA) - Voleybol Efeler Ligi 3. haftasında Beşiktaş'ı 3-0 mağlup eden Arkas Spor'un antrenörü Glenn Hoag, "Takımın güveni yavaş yavaş kendine geliyor." dedi.

Hoag, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Beşiktaş karşısında maç planlamasını çok iyi uyguladıklarını ve az hata yaptıklarını kaydetti. Maç boyunca konsantrasyonlarını kaybetmediklerini belirten Hoag, şöyle konuştu:

"Tabii ki sezonun başı, hala bir çok şeyin üzerinde çalışmamız gerekiyor. Maç içinde defansta, hücumda ve blokta ufak tefek şeyleri düzeltmemiz lazım. Ligin ilk maçında Ziraat Bankası'na karşı çok fazla hata yaptık, daha sonra Afyon Belediye Yüntaş karşısında bu hataları azalttık. Beşiktaş karşısında çok daha az hata yaptık. Takımın kendine güveni yavaş yavaş geliyor. Basit hataları yapmak yerine oyun oynamaya çalışıyoruz. Takım da bunda başarılı oluyor. Ataklarımız iyi gidiyor. Şu anda en iyi servis karşılayan takım biz gözüküyoruz, sadece basit hatalarımızı azaltmamız gerekiyor. Servisleri de biraz daha etkili atıp, rakiplerimize zorluk çıkarmamız lazım."

Ligde maç fazlasıyla 2. durumda bulunan mavi-beyazlı ekip, 5 Kasım Cumartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaştıktan sonra 9 Kasım Çarşamba günü Galatasaray HDI Sigorta'yı konuk edecek.



Yorumlar