Arınç'ın Demirtaş sözlerinden sonra Erdoğan'ın videosu trend oldu

Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş'ı masum gibi gösteren sözleri tepki çekmeye devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuyla ilgili daha öne yaptığı açıklamalar Arınç'a cevap niteliğinde sosyal medyada trend oldu.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın Selahattin Demirtaş'ı masum gibi gösteren sözleri tepki çekmeye devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuyla ilgili daha öne yaptığı açıklamalar Arınç'a cevap niteliğinde sosyal medyada trend oldu.

 

Yorumlar

Nesi daha entelektüel Selahattin Demirtaş daha entelektüel demiş aymazın biri. Elinde silahla adam öldüren birisine destek veren nasıl daha entelektüel oluyor?? Adam öldürmek entelektüellik midir? Siz kafayı mı sıyırdınız? Erdoğan'a düşmanlık edeceksiniz diye eli kanlı teröristleri yağladığınızın farkında mısınız?
bir yere kadar demirtaş erdoğandan daha kaliteli ve daha entellektüel lider.erdoğan daha avamcı avama hitap eden lider.ülkeye daha bilgili kaliteli liderler lazım sadece algıyla şuyla buyla ülke yönetilseydi herkes yönetirdi.