Arife Gökçe bulundu mu? Müge Anlı'da kayıp olarak aranan Gökçe olayında son durum?

Arife Gökçe olayında gelinen noktada son durumun ne olduğu meraklıları tarafından soruluyor. Müge Anlı'da kayıp duyurusu yapıldıktan sonra aylarca bulunması için çalışmalar yürütülen Gökçe'nin Sinan Erdoğan tarafından öldürüldüğü ileri sürülmüştü. Peki, son durum nedir, bulundu mu?

Google Haberlere Abone ol
Arife Gökçe bulundu mu? Müge Anlı'da kayıp olarak

Arife Gökçe bulundu mu, son durum nedir soruları merakla cevap bekliyor. Tokat'ın Almus ilçesine bağlı Ataköy beldesinde 28 gün önce kayıplara karıştı. Gökçe'yi günlerdir arayan yakınlar en son gündüz kuşağı programlarına müracaat ederek bulunmasını istedi. Peki, Arife Gökçe bulundu mu? Son durum nedir? Arife Gökçe'nin cesedi bulundu mu? Arife Gökçe'yi kim öldürdü? 11 Mart Cumartesi günü Arife Gökçe olayında son durum nedir?

ARİFE GÖKÇE BULUNDU MU? ARİFE GÖKÇE'NİN CESEDİ BULUNDU MU? KİM ÖLDÜRDÜ?

Tokat'ın Almus ilçesinde 14 gündür haber alınamayan 64 yaşındaki kadın, jandarmanın dedektör köpekleriyle arandı.

İlçeye bağlı Ataköy beldesinde 17 Aralık Cumartesi gününden bu yana haber alınamayan Arife Gökçe'nin bulunması için Ankara'dan kadavra arama köpeği "Mavi" ile iz takip köpeği "Alfa" getirildi.

Jandarma komando timleri, dedektör köpeklerle kadının evi ve bahçesi ile çevrede arama çalışması gerçekleştirdi.

Arife Gökçe bulundu mu? Arife Gökçe olayında son durum nedir?
Arife Gökçe bulundu mu? Arife Gökçe olayında son durum nedir?

 

Jandarma Komando Özel Asayiş Komutanlığı bünyesindeki arama köpekleriyle detaylı arama yapan ekipler, herhangi bir ize ulaşamadı.

Samsun'dan gelen 5 kişilik Jandarma Sualtı Arama Kurtarma Timi'nin beldedeki gölette yaptığı arama çalışmasından da sonuç çıkmadı.

Tokat Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Ataköy beldesinde kaybolan Arife Gökçe'yi arama çalışmalarının ekipler tarafından sürdürüldüğü belirtildi.

Olayın yaşandığı tarihten itibaren devam eden kapsamlı ve titiz çalışmalar kapsamında Jandarma Komutanlığı, Emniyet Müdürlüğü asayiş ekipleri, SAK, JASAT timleri ve AFAD olmak üzere toplam 284 personel, kurtarma, iz takip ve kadavra köpekleri, dron ile gönüllü sivil vatandaşlar tarafından beldenin tamamında arama yapıldığı anlatılan açıklamada, "Asayiş, istihbarat ve JASAT birimlerince çok yönlü olarak araştırmalar olay gününden itibaren devam etmiştir. Olay yerinde kamera bulunmamakla birlikte çeşitli noktalardan ve yakın çevreden 98 saatlik PTS ve güvenlik kamera kaydı alınmıştır. Görüntülerin yaklaşık 69 saati detaylı olarak incelenmiştir. Bu saatler içinde tespit edilen 1248 araç hakkındaki araştırmalarla kalan 29 saatlik görüntü incelemeleri devam etmektedir." ifadelerine yer verildi.

Olayda şüpheli görülen S.S'nin üzerinden ve ikamet adresinden Jandarma Kriminal Daire Başkanlığınca incelenmek üzere biyolojik swap örnekleri ile numune alındığı aktarılan açıklamada, Gökçe ile şüphelilerin HTS dökümünün Almus Cumhuriyet Başsavcılığından talep edildiği, telefon trafiklerinin detaylı olarak incelendiği vurgulandı.

Açıklamada, S.S. hakkında bugüne kadar yapılan müracaatlar sonucunda kolluk kuvvetleri ve cumhuriyet savcılıklarınca 23 kez adli işlem yapıldığı, arama çalışmalarının titizlikle sürdürüldüğü kaydedildi.

Ataköy beldesinde Arife Gökçe'nin 17 Aralık'ta kahvaltı yaptıktan sonra evden ayrılıp bir daha dönmemesi üzerine başlatılan arama çalışmalarından sonuç alınamamıştı.

64 yaşındaki annesinin kayıp haberini İzmir’den alarak Tokat’a gelen Tayfun Gökçe, küfürlü mesajlar yazarak ailesini rahatsız eden kişiden şüphelendiklerini söyledi.

Şüphelinin annesini kapının önüne çıkarttığını, kafasına sopa ile vuran 2 kişinin otomobile bindirdiğini söylediğini aktaran Gökçe, “Daha sonra şahıs, korkarak böyle bir ifade vermiş olduğunu söylemiş. Neden böyle konuştu bilmiyoruz. Kimseyle bir kavgamız, alacak verecek davamız yok.” dedi.

Gökçe, “Babam saat 10.00 gibi evden çıkmış. Aşağı mahallede çalıştığı yere yemeğe çağırmak için telefonla aramış. Telefona cevap alamayınca eve gidiyor. Ocakta tava yanmış, süt taşmış şekilde buluyor. Sonra çevreyi arıyor bulamıyor. Annemin dışarı çıkarken giydiği kara lastiği kapıda buluyor. Terlikle nereye gidecek diyor. Bulamayınca jandarmaya haber veriyor. Aranmadık yer kalmadı, kaçırıldı diye düşünüyorum. Başını alıp gitse cüzdanını alır, ayakkabısını giyer de gider. Sırtına bir şey giyer. Bu soğukta ne yapıyor anam? Gözümüze uyku girmiyor.” diye konuştu.

Gökçe, Amasya’nın Merzifon ilçesinde annesini gördüğü iddiasıyla arayan bir kişinin olduğunu belirterek, “Şu an ihbar doğrultusunda güvenlik güçleri araştırıyor. Annemin fotoğrafı basında yer aldı, görüp duyanların güvenlik güçlerine haber vermesini bekliyoruz.” ifadelerini kulandı.

ŞÜPHELİ İSMİN TARLASINDA YANIK KIYAFETLER BULUNDU

Kayıp Arife Gökçe olayında, en son gelişme duyanları şaşırttı. Müge Anlı ve Tatlı Sert programında gündemde olan "Kayıp Arife" olayında sır perdesi kalkıyor. Olayın bir numaralı şüphelisi Sinan Sardoğan adlı şahsın çalıştığı yer ve tarlası ekipler tarafından incelenmeye başladı. Yapılan aramada Sinan'ın gübre döktüğü yerde yanmış kıyafetlere rastlandı.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programında ilginç anlar yaşandı. Programda son günlerde ele alınan konu kapsamında çok sayıda kadına tacizde bulunduğu ve uygunsuz mesajlar attığı iddia edilen Sinan Sardoğan hakkında detaylar ortaya çıktı.

Son olarak bugünkü yayında, kayıp Arife için ortaya çıkan detaylara yer verildi. Kadavra köpekleri ile aranan Arife'nin bulunması için bölgenin her noktasında hummalı bir çalışmalar devam ediyor. Bu bağlamda Sinan'ın çalıştığı yerler ve tarlası da mercek altında.

Ekipler bugün yaptıkları çalışmada ise Sinan'ın çalıştığı ve gübre döktüğü bölgeyi aradı. Söz konusu aramada Sinan'ın gübre döktüğü yerde yakılmış ve yırtılmış kıyafetler bulundu. Bulunan eşyalar delil olarak incelemeye alındı.

SİNAN SARDOĞAN TUTUKLANDI

Arife Gökçe henüz bulunamadı. Ancak onu öldürmekle suçlanan Sinan Sardoğan başka taciz ve tecavüz iddiaları nedeniyel çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

17 OCAK 2023 TARİHİ İTİBARİYLE SON DURUM

İlk şüpheli Sinan Sardoğan başka suçları nedeniyle tutuklanarak cezaevine gönderilirken; Gökçe'nin ölümüyle ilgili yeni isimler de ortaya atıldı.

Çökelekçi Ahmet, Mustafa Gökçe isimli iki yeni şüpheli ortaya çıktı.

İki şüpheli jandarma tarafından gözaltına alındı.

Şüphelilerin ifadeleri sürüyor.

Gökçe'nin cesediyle ilgili ise bir gelişme henüz yok.

24 OCAK 2023 İTİBARİYLE ARİFE GÖKÇE OLAYINDA SON DURUM

Arife Gökçe'nin akıbetiyle ilgili sorular merakla soruluyor. 24 Ocak 2023 tarihi itibariyle kayıp kadından hala bir haber yok. 

11 MART 2023 TARİHİ İTİBARİYLE SON DURUM

11 Mart 2023 tarihi itibariyle Arife Gökçe olayında henüz bir gelişme yok.

Müge Anlı, Gökçe olayı soruşturmasında tutuklanan Sinan Erdoğan'ın durumuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklamada Sinan'ın ölmediği, yaşadığı belirtildi.


 

Yorumlar