Arif Güloğlu son durum nedir, ÇHG Arif sağlık durumu nasıl?

Arif Güloğlu son durum nedir, ÇHG Arif sağlık durumu nasıl? ÇGH Arif Güloğlu son durum nedir, sağlık durumu nasıl, kanser tedavisi nasıl gidiyor, ilerleme var mı ya da tedavi süreci hakkında herhangi bir bilgilendirme yapıldı mı?

Google Haberlere Abone ol
Arif Güloğlu son durum nedir, sağlık durumu nasıl?

Arif Güloğlu son durum nedir, ÇHG Arif sağlık durumu nasıl? Arif Güloğlu son durum nedir, sağlık durumu nasıl, kanser tedasi nasıl gidiyor, nerede tedavi oluyor, tedavisinde bir ilerleme var mı? Beşiktaş Kültür Merkezi (BKM) oyuncularından Arif Güloğlu, geçtiğimiz mart ayında kansere yakalanmıştı. Arif Güloğlu son durum nedir, ÇHG Arif sağlık durumu nasıl?

Arif Güloğlu son durum nedir, sağlık durumu nasıl?
Arif Güloğlu son durum nedir, sağlık durumu nasıl?

 

Genç oyuncu kansere yakalandığı haberinden sonra Ankara'da bir hastaneye kaldırılmıştı. Burada tedavisine başlanmıştı. 

BKM, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2'nin genç oyuncusu Arif Güloğlu'nun Lenf kanserine yakalandığını açıklamıştı.

Henüz 24 yaşında olan Güloğlu, lenf kanserine yakalanmıştı.

Son skeçlerde yer almayan Arif Güloğlu'nun tedavi için Ankara'da bir hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Öte yandan oyuncu hakkında BKM Mutfak'tan yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verilmişti:

Arif Güloğlu son durum nedir, sağlık durumu nasıl?
Arif Güloğlu

 

"Çok Güzel Hareketler 2 Alt Yapı oyuncularımızdan Sevgili Arif Güloğlu'na kısa bir süre önce 'lenfoma' teşhisi konulduğu doğrudur. Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir. Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz. Bilgilerinize sunarız."

Arif ile ilgili en son bilgi arkadaşı Metin Pıhlıs açıklamıştı.

Pıhlıs, seyircilerden gelen, "Arif'in durumu nasıl, görüşüyor musunuz?" şeklindeki sorular üzerine, "Evet Arif ile görüşüyoruz. Arif'in durumu çok iyi. Allah nazarlardan saklasın" demişti.

ARİF GÜLOĞLU KİMDİR?

Arif Güloğlu, 18 Eylül 1997 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. 1.73 boyunda, 69 kiloda ve başak burcudur. Ankara’da çeşitli tiyatrolarda bir çok rol üstlendi ve buna İstanbul’da da devam etti. 19 yaşında İstanbul’a yerleşti.

Eğitim ve öğretim hayatına burada devam etti. Bir yandan da hayali olan oyunculuk için çabaladı ve 2018 yılında Çok Güzel Hareketler 2 ekibine dahil oldu ve hala orada yer almaktadır.

Arif Güloğlu da sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda " Bu hastalığı hızla atlatacağıma inanıyorum" dedi.

SAĞLIK DURUMU

Arif Güloğlu'nun sağlık durumuyla ilgili olarak en son Yılmaz Erdoğan 22 Kasım 2021 Pazartesi günü yayınlanan bölümde bir açıklama açıklama yapmıştı. Erdoğan, görüştüğü Arif'in kendisine "yakında döneceğim" dediğini söylemişti. Arkadaşları ise Arif'in 2 ay içerisinde sahnelere geri döneceğini ifade etti. 

Arif Güloğlu'nun kanser tedavisi devam ediyor.

Arif Güloğlu son durum nedir, ÇHG Arif sağlık durumu konusunda bir gelişme olması halinde buradan duyurulacaktır.


 

Yorumlar