Areda Survey kimin, sahibi kimdir?

Areda Survey kimin, sahibi kimdir, soruları Cumhurbaşkanlığı ile ilgili en son seçim anketinin kamuoyunda duyulmasıyla birlikte sorulmaya başladı.

Google Haberlere Abone ol
Areda Survey kimin, sahibi kimdir?

Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili en son yapılan anketin sahibi Areda Survey kimin, sahibi kimdir? İşte Areda Survey araştırma şirketi hakkında merak edilen bilgilerden bazıları:

Şirketin kendini tanıttığı "hakkımız" kısmında yer alan bilgilere göre;

Areda Survey 2009 yılında Kocaeli’nde kurulup 2017 itibariyle İstanbul’da faaliyet göstermeye başladı. Şirket halihazırda İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinde faaliyetini sürdürüyor.

Araştırma, eğitim ve danışmanlık alanlarında faaliyet gösteriyor.

Şirketin Genel Müdürü Yusuf Akın'dır.

Yusuf Akın, aynı zamanda Yeni Şafak gazetesinde yaptığı araştırmalarla ilgili köşe yazıları kaleme almaktadır.

Şirket yaptığı işin tanımını şöyle ifade ediyor: Araştırma alanında uzman kadrolarla çalışan AREDA; doğru soru, doğru örneklem, doğru analiz ile doğru raporu çözüm ortaklarıyla paylaşarak çözüm ortaklarının gelecek yolculuklarında güvenilir dostları olur. İyileşme ihtiyacı tespit edilen alanlarda veriye dayalı planlama ile eğitim ve danışmanlık hizmetlerinde somut fayda elde edilebilecek deneyimler suar. Kantitatif ve kalitatif araştırma metodlarıyla sizler için doğru veriyi, doğru zamanda temin ediyoruz. Sadece araştırma ile kalmayıp stratejik çözüm önerileri geliştirerek işinizi kolaylaştırıyoruz. Ayrıca sunmuş olduğumuz eğitim hizmetleri ile ihtiyacınıza yönelik verimli eğitimler planlıyoruz. Hem araştırma çalışmalarımızda hem eğitim hizmetlerimizde, öncelikle sizi dikkatlice dinliyoruz ve size özel araştırma, eğitim yöntemleri geliştiriyoruz.

Detaylar Geliyor...

 

 

Yorumlar

Fatma Ncjdjdjjdjdjddjdj