Arda Turan'a sponsor olacak firma bulundu

Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde önemli bir gelişme yaşandı. Turan'ın transfer ücretinin nasıl karşılanacağı sorunu sponsor ile çözüldü. Nef emlak ve gayrimenkul şirketi Arda Turan'a sponsor oldu.

Google Haberlere Abone ol
Arda Turan'a sponsor olacak firma bulundu

Dünya devi Barcelona’dan ayrılması gündemde olan Milli yıldız Arda Turan için Galatasaray’ın ana sponsoru Nef de devreye girdi. Anlaşmanın detayları henüz belli olmasa da İspanyol devinden yılda 7 milyon Euro kazanan Arda Turan’ın Galatasaray’a transferi gerçekleşirse ücretinin önemli bir bölümünü sponsor şirketin karşılaması bekleniyor. Konuyla ilgili olarak şirket yetkililerinin Barcelona’da Arda Turan ile görüştüğü ve transferin önümüzdeki günlerde açıklanabileceği belirtildi.

Hürriyet'in haberine göre Sarı-kırmızılılar, yılın transferi olması beklenen Arda Turan için Nef’i de devreye soktu. Barcelona’dan yılda 7 milyon Euro kazanan Arda’nın Galatasaray’a transfer olması halinde, yıllık ücretinin 5 milyon Euro’ya ineceği öğrenildi. Ancak bu ücret sarı-kırmızılı takımın bütçesini aşıyor. Burada da hem Galatasaray hem de Barcelona’nın sponsoru olan gayrimenkul devi Nef devreye girecek. İki kulübün bonservis konusunda anlaşması halinde geriye sadece Turan’ın yıllık ücreti kalacak. Galatasaray’ın yıllık 3 milyon Euro’yu gözden çıkardığı belirtilirken, geri kalan 2 milyon Euro’nun ise sponsor şirket aracılığıyla ödenmesi gündemde.

Yorumlar