Arda Güler'e yeni bir talipli çıktı

Real Madrid'de henüz forma giyerek sahaya çıkamayan Arda Güler'e başka bir ünlü kulüpten teklif geldi.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler'e yeni bir talipli çıktı

Arda Güler için Real Madrid'in kapısı sürpriz bir teklifle çalındı. Real Betis, 18 yaşındaki futbolcuyu oynatma garantili olarak kiralamak istedi. Ancak Real Madrid, teknik direktör Ancelotti'nin talimatı doğrultusunda Arda Güler'e gelen teklifi reddetti.

Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan ve antrenmandaki performansıyla kısa sürede kendini ispatlayan Arda Güler, talihsiz bir sakatlık yaşamıştı. Ameliyat olan genç yıldız artık sahalara dönmek için gün sayarken, Real Betis sürpriz bir teklifte bulundu. 18 yaşındaki futbolcuyu ilk 11 garantili kiralamak isteyen Betis'in talebi reddedildi. 

TEKLİF KABUL GÖRMEDİ

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Arda Güler ile takıma katıldığı günden bu yana yakından ilgileniyor. İtalyan hocanın, 18 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmasını istemediği için transferin gerçekleşmediği belirtildi.Real Madrid, Arda Güler için kararını verdi! Daha dünya devinin formasını giyemeden talibi çıktı.

Diz sakatlığı yaşayan Arda Güler'in sahalara dönüş tarihi de yavaş yavaş netleşmeye başlıyor. Genç futbolcunun, eylül ayının sonuna doğru forma şansı bulması bekleniyor

Yorumlar