Arda Güler neden kadroda yok? Arda Güler neden oynamıyor?

Arda Güler'in neden oynamadığı Real Madrid'in ilk 11'inde neden yer almadığı soruları hayranları tarafından merakla cevap ararken beklenen bilgiler geldi. Real Madrid ile Barcelona arasında oyanancak El Classico maçında da olmaması kafaları karıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler neden kadroda yok? Neden oynamıyor?

Arda Güler neden kadroda veya ilk 11'de yok sorusu merakla soruluyor. Real Madrid'de büyük hayallerle transfer olan Güler'in ilk maçtan sonra El Classico derbisinde de kadroda yer almaması, önümüzdeki maçlarda da olmayacağı yönündeki haberler taraftarı üzdü. Peki, bu durumun nedeni nedir? Arda Güler neden kadroda yer almıyor, neden yok?

ARDA GÜLER NEDEN OYNAMIYOR, NEDEN KADRODA YOK?

Real Madrid'e transfer olan milli oyuncu Arda Güler, takımıyla beraber ABD kampına gitmişti. Real'in burada bir dizi hazırlık maçı yapacağı açıklanmış ve Arda'nın da ilk kez yeni takımının formasını giyeceği öğrenilmişti. Arda Güler'i izlemek isteyenlere kötü haber geldi.

Real Madrid'in oyuncusu Arda Güler, geçtiğimiz günlerde sağ dizindeki hafif sakatlık nedeniyle ABD kampındaki iki antrenmanı kaçırmıştı.

Tedbiren dinlendirileceği öğrenilen genç yıldız, ilk hazırlık maçı olan Milan karşısında kadroda olmasına rağmen riske edilmedi.

Arda'yı Real formasıyla izlemek isteyen futbolseverler ikinci maç olan Manchester United maçını iple çekiyordu ancak kötü haber geldi.

Marca'nın haberine göre, Arda Güler'in sağ bacağındaki sakatlıktan dolayı Manchester United maçında da oynaması zor gözüküyor.

EL CLASSICO'DA DA YOK

Arda Güler son olarak ülkenin en büyük derbi maçı olan Real Madrid-Barcelona hazırlık derbisinde de yer almıyor. 

Arda Güler neden kadroda yok? Arda Güler neden oynamıyor?
Arda Güler

 

Real Madrid'in hocası Ancelotti, genç yetenek Arda Güler'in Barcelona ile oynanacak hazırlık maçında kadroda olmayacağını açıkladı.

Maç öncesinde yapılan basın toplantısında konuşan deneyimli teknik adam, "Arda daha yoğun antrenmanlar yapmaya başladı. Geri kalan herkes oynamaya müsait. Arda Barcelona maçının kadrosunda olmayacak tek oyuncum" dedi.

Öte yandan İspanyol basını ise Arda Güler'in Barcelona maçında riske edilmeyip bir sonraki hazırlık maçı olan Juventus karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışıldığını haber yaptı.

İspanyol devlerinin kozlarını paylaşacağı zorlu mücadele 29 Temmuz cumartesi'yi pazara bağlayan gece 00:00'da oynanacak.

Yorumlar