Arda Güler Galatasaraylı mı?

Arda Güler'in Galatasaray ile ismi anılmaya başladı. Başta sosyal medya olmak üzere birçok platformda Galatasaraylıların Arda Güler paylaşımları dikkatlerden kaçmazken önemli bir soru da bu arada gündeme gelmiş durumda.

Google Haberlere Abone ol
Arda Güler Galatasaraylı mı?

Arda Güler Galatasaraylı mı sorusu son günlerin en popüler sorusu haline geldi dersek abartmış olmayız. Çünkü, Arda'nın kendi takımında yaşadığı küçük sorunlar sonrasında sarı kırmızılı takım harekete geçmiş durumda. İddiaya göre Galatasaray, yakıntan takip ettiği Arda Güler'in sözleşmesindeki bazı maddeleri gündeme getirecek. Bu maddelerden birinde yer alan 1500 dakika şartının ihlal edildiği belirtiliyor. Hal böyle olunca da Güler'in serbest kalacağı ve Galatasaray tarafından transfer edileceği belirtiliyor. Öte yandan Güler'in zaten Galatasaraylı olduğu iddiaları ise tartışmalara neden oldu. Peki, Arda Güler Galatasaraylı mı, bu iddia doğru mu?

ARDA GÜLER GALATASARAYLI MI?

Arda Güler Galatasaraylı mı sorusu transfer iddialarından sonra gündeme geldi.

Galatasaray'da bir Arda Güler hareketliliği var. Bunun olmayacağını bile bile bazı Galatasaray hesapları Arda Güler sözleşmesini kaşıyorlar. Arda Güler'de 1500 dakika sorunu yok.

Hatay ve Antep maçlarını oynamayacak Fenerbahçe, hükmen maçların 180 dakikası sözleşmeye ekleniyor. 3 tane ligde maç var, 1 tane Türkiye Kupası'nda maç var finale kalınırsa bir maç daha var. Ali Koç'un Arda Güler konusunda hocaya bazı telkinlerde bulunduğu öğrenildi.

Arda Güler Galatasaraylı mı
Arda Güler Galatasaraylı mı

 

Arda'nın 1500 dakika oynamazsa 5 milyon euro'ya serbest kalır maddesi var. Galatasaray Arda Güler'i alabilir söylentileri var ama Arda Galatasaray'a gelir mi? Galatasaray camiasının bunu konuşması bile Fenerbahçe taraftarlarının sinirlerini bozuyor.

Güler'in transfer söylentileri çıkmaya başladığı andan itiraben de sosyal medyada Arda Güler'in zaten Galatasaraylı olduğu, çocukluk hayallerinden birinin Galatasaray'da oynamak olduğu paylaşımları yayılmaya başladı.

Güler'in üzerinde Galatasaray resmi olan kolaj bir resmi paylaşan Galatasaray taraftarları şimdiden transferin yolunu açmaya çalışıyor.

Ancak Arda Güler'den şimdiye kadar, "Ben Galatasaraylıyım" şeklinde bir ifade duyulmuş değil.

Yorumlar