Araba kiralama İstanbul Havalimanı rent a car fiyatları ne kadar 2022?

Araba kiralama İstanbul Havalimanı rent a car fiyatları ne kadar 2022? İstanbul Havaalanı kiralık araba fiyatları ne kadar veya yeni İstanbul havalimanında araç kiralama fiyatları nasıl, rent a car hizmeti veren şirketler hangileri?

Google Haberlere Abone ol
Araba kiralama İstanbul Havalimanı rent a car?

Araba kiralama İstanbul Havalimanı rent a car fiyatları ne kadar 2022? İstanbul'da seyahate gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok merak ettiği konuların başında Rent A Car İstanbul Havaalanı kiralık araba fiyatları oluyor. Peki İstanbul yeni havalimanı araç kiralama fiyatları ya da rent a car ücretleri nasıl? Üçüncü havalimanında rent a car hizmeti veren çok sayıda şirket bulunuyor. Şirketler arasında ise büyük bir rekabet var. Bu nedenle bazı şirketlerin aşırı düşük fiyat verdiğini görmek mümkün. Ancak buna aldanmamak gerekiyor. Yine de ortalama hizmet veren şirketleri tercih etmek en sağlıklı karar olur. Araba kiralama İstanbul Havalimanı rent a car fiyatları ne kadar 2022?

İstanbul'da seyahate gelen yerli ve yabancı turistlerin en çok merak ettiği konuların başında Rent A Car İstanbul Havaalanı kiralık araba fiyatları oluyor. Peki İstanbul Havaalanı kiralık araba fiyatları nedir veya yeni İstanbul havalimanında araç kiralama fiyatları nasıl, rent a car hizmeti veren şirketler hangileri?

İstanbul Havaaalanı üzerinden şehre giriş yapan ve kiralık araba ihtiyacı olan turistlerin önünde çok fazla seçenek bulunuyor. Öncelikle şehrin önde gelen markalarından araç kiralanabilir. Ya da havaalanında zaten bu hizmeti veren ve ofis bulunduran firmalardan 7/24 bu hizmet alınabilir. Peki rent a car fiyatları İstanbul havaalanında ne kadar?

İstanbul havaalanı kiralık araç fiyatları farklılık gösteriyor; ancak ortalama fiyatlar konusunda bir fikir vermesi amacıyla sizlere bazı örnekler verebiliriz. 

BAZI ARAÇ KİRALAMA ŞİRKETLERİNDEN FİYATLAR

Örneğin; 

İstanbul Havalimanında rent a car hizmeti almak isteyen turistler 3 günlük Citroen C Elysee arabasını tercih etmeleri halinde günlük minimum 120-150 lira arasında bir limiti gözden çıkarmak durumundadır. Unutulmamalı, süre uzadıkça araçların günlük fiyatları da düşüyor. 

Diyelim ki Renault Clio benzeri bir araç kiralamak istiyorsunuz, bunun için de günlük minimum 180 lira gözden çıkarılması gerekiyor. Bu aracın da uzun ya da kısa süreli kiralanma durumuna göre fiyatı değişebilir. 

Renault Symbol kiralamak isterseniz günlük ortalama 170-200 lira arasında bir meblağı gözden çıkarmanız gerekiyor.

Araba kiralama İstanbul Havalimanı rent a car fiyatları ne kadar 2022?
Araba kiralama İstanbul Havalimanı rent a car fiyatları ne kadar 2022?

 

Rent A Car ile Hyundai i20 kiralamak istediğiniz takdirde ise günlük ortalama 180-200 lirayı ödemeyi göze almanız gerekiyor. 

Yeni İstanbul Havaalanından Mercedes Benz araç kiralamak için ise günlük ortalama 500 TL ayırmak gerekiyor. 

Araç kiralama şirketlerinin bazıları "depozit" alırken; bazıları ise almıyor. Rent a car depozit fiyatları da yine araçlara göre değişkenlik göstermektedir.

Örneğin yukarıda sözünü ettiğimiz Citroen, Renault gibi araçlarda depozit genellikle 500 TL civarındayken; Mercedes bir araç için ise 1000 lira ile 5000 lira arasında depozit bedeli istenebiliyor.

BÜTÜN ŞİRKETLERİ KARŞILAŞTIRMA İMKANI

Yeni İstanbul Havalimanı'nda araç kiralama hizmeti veren birçok şirket var. Doğal olarak aralarında büyük bir rekabet bulunuyor. Bu durumu gören girişimciler, turistler için önemli bir hizmeti devreye sokmuş durumda. İstanbul Havalimanı'nda araç kiralama hizmeti veren bütün şirketlerin bir arada görülebileceği, fiyat kıyaslanmasının yapılabileceği, en uygun firma ve aracın bulunabileceği siteler açılmış durumda. Onlardan biri de yolcu360 isimli site. Siteye girerek istediğiniz şirketi ve aracı rahatlıkla seçebiliyorsunuz.


 

Yorumlar