Apple Store neden kapandı, ne zaman açılacak?

Apple Store neden kapandı, ne zaman açılacak, çöktü mü, ne oldu soruları merakla soruluyor.

Google Haberlere Abone ol
Apple Store neden kapandı, ne zaman açılacak?

Apple Store neden kapandı, Apple Online alışveriş mağazası bugün neden açılmıyor, neden siyah ekran veriyor, ne zaman açılacak?

Apple'ın internet mağazası bugün hizmet dışı kaldı.

Mağazaya girenler karşılarında, "Hemen dönüyoruz" şeklinde bir uyarıyla karşılaşıyor. 

Apple'ın online mağazası bu akşamki etkinlik öncesinde geçici olarak kapatıldı.

Apple'ın merakla beklenen tanıtım etkinliği bugün TSi 20.00'de gerçekleştirilecek. Etkinlik Apple’ın online mağazası geçici olarak alışverişe kapatıldı.

Online mağazaya girmek isteyenler "Hemen döneceğiz. Apple Store'da bazı güncellemeler yapıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyiniz" uyarısıyla karşılaştı.

Bugünkü etkinlikte 4 yeni iPhone modelinin duyurulması bekleniyor. Şu ana kadar sızan haberlere göre yeni iPhone serisi 6.1 inç iPhone 14, 6.7 inç iPhone 14 Max, 6.1 inç iPhone 14 Pro ve 6.7 inç iPhone 14 Pro Max’ten oluşacak. Satışları beklentilerin altında kalması nedeniyle iPhone 12 ve iPhone 13 serisinde yer alan “mini” modelinin ise iPhone 14 serisinde yer almasına beklenmiyor.

RAM ve pil ömrü gibi iyileştirmelerle gelmesi beklenen iPhone 14 modellerinde asıl dikkat çekici yeniliğin, Apple’ın etkinlik davetiyesinde de kullandığı "gelecek zaman" teması ve ilgili görselin çağrıştırdığı şekilde daha iyi odaklamalı kamerasında olacağı ileri sürülüyor.

TSİ 20.00'de başlayacak etkinlikte 4 yeni iPhone modelinin tanıtılması bekleniyor.


 

Yorumlar