Apple Card Türkiye başvuru nasıl yapılır?

Apple Card Türkiye başvuru nasıl yapılır, Apple Card Türkiye kullanıma açıldı mı, kullanmak mümkün mü?

Google Haberlere Abone ol
Apple Card Türkiye başvuru nasıl yapılır?

Apple Card Türkiye başvuru nasıl yapılır, yeni nesil kredi kartı olan Apple Card Türkiye kullanıma açıldı mı, kullanmak mümkün mü?

Apple'ın öncelikli olarak ABD'de kullanıma soktuğu kredi kartının Türkiye'de de kullanılıp kullanılmadığı merak ediliyor.

Apple Card Türkiye kullanmak isteyen kullanıcılar başvuru için ne yapılması gerektiğini öğrenmek istiyor.

Apple Card Türkiye başvuru nasıl yapılır
Apple Card Türkiye başvuru nasıl yapılır

 

Peki, Apple Card Türkiye başvuru nasıl yapılır, Apple Card Türkiye kullanıma açıldı mı, kullanmak mümkün mü?

Cüzdanında Apple logolu parlak gri bu karta sahip olmak pek çok kişinin ilgisini çekecektir. Ancak Apple Card'ın kullanıcıların hayatını kolaylaştıracak yanı Mobil ödemeye entegre olması.

Bu da kullanıcılara tek kart ile iki farklı kullanım seçeneği sunuyor. Titanyumdan yapılan kartın üzerinde numarası, güvenlik kodu ya da son kullanma tarihi yer verilmeyerek kartın çalınması durumunda kişinin bilgileri korunmuş olacak.

Apple Card ile ilgili kişisel bilgilerine kullanıcılar Apple Wallet uygulaması üzerinden erişebilecek.

Apple Card Türkiye başvuru nasıl yapılır
Apple Card Türkiye başvuru nasıl yapılır

 

TÜRKİYE'DE KULLANILABİLECEK Mİ?

Apple Card'ı kullanabilmek için halihazırda erişime açık olan 'Apple Wallet' uygulaması üzerinden kaydolarak dijital kredi kartı sahibi olunabilecek ve Apple Pay kabul edilen her yerde Apple Card kullanılabilecek.

Ancak Apple Pay'in hala ülkemizde kullanıma açık olmaması Apple Card'ın kullanımını ülkemizde bir hayli kısıtlıyor. Kısıtlıyor diyoruz zira ülkemizde kullanılamasa da Apple Pay'i Türkiye'de kullanmanın zahmetli olsa da bir yolu var.

ABD merkezli bir banka hesabı açmak ve bu hesaptan bir kredi kartı çıkarmanız ve daha sonra iPhone'unuzun bölgesini Türkiye yerine ABD'ye ayarlamanız durumunda Apple Pay'i Türkiye'de kullanabilirsiniz.

Tabi tüm bu işlemlerin yanında Apple'a ABD içerisinde yer alan bir adres bilgisi sunmanız gerekmekte.

Başka bir deyişle pek çok Apple platformunu aynı aileden birkaç kişi kullanabilirken Apple Card tamamen kişiye özel bir hizmet olarak kaldı.

APPLE CARD TÜRKİYE BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Apple Card şu anda Türkiye’de desteklenmiyor. Apple ülkemize adım atmaya karar verdiğinde başvuru yapmak için aşağıdaki adımları izlemeniz yeterli olacak.

“Cüzdan” uygulamasına giriyoruz.

Ardından, ekranın sağ üst köşesindeki + (artı) simgesine dokunun.

Çıkan ekranda Apple Pay’e kart eklemenin telefonunuzla ve web üzerinden alışveriş yapmanıza izin verdiğini açıklar. İleri gitmek için “Devam” ı seçin.

Apple Card’a başvurma hakkınız varsa, listelenen ilgili kredi kartı seçeneğini görürsünüz.

İşlemi başlatmak için “Apple Card”ı seçin.

Ardından bazı kimlik bilgilerini doğrulamanız gerekiyor. İlk olarak, adınızın, doğum tarihinizin ve telefon numaranızın doğru yazıldığından emin olun.

“İleri” yi seçin. Ardından faturalandırma ve kartın teslimatı için gerekli konut adresini giriniz.

Son olarak, yıllık gelirinizi yazın ve ardından “İleri”yi seçin. Bu bilgiler, bankanın size vereceği kredi miktarını belirlemesine yardımcı olacaktır.

Hepsi bu kadar arkadaşlar 1 hafta içerisinde sonuç belli oluyor.

KREDİ KARTINDA NUMARA NEDEN YOK?

Üzerinde kart numarası, güvenlik kodu, son kullanma tarihi ve imzaya yer vermeyen Apple Card'ı kullananlar bu bilgilere Wallet uygulaması üzerinden erişebilecek.

Bunun nedeni ise güvenliği en üst seviyeye çıkarmak. Herhangi bir aksilikte kart numarasını tek tuşla değiştirip kartı kullanmaya devam edebilecek.


 

Yorumlar